Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Noppe vimlade vant med Hollywoodkändisar

30 okt, 2009, 13:30 
Agneta Nisbeth
Annons
noppe lewenhaupt, malin åkerman, lee lewenhaupt, vince vughn

Att det är Hollywoodfeber ej bindestreck i Hollywood-feber i Stockholm är det få som undgått, i går var det biopremiär av filmen ”Trubbel i paradiset” med svenska Malin Åkerman och Vince Vaughn. Bägge var självklart på plats och i kväll medverkar de även i svenska talkshowprogrammet Skavlan.

I går var det stor biopremiär i Stockholm. Hollywoodkändisar som Vince Vaughn, en av Jennifer Anistons expojkvänner, och även Sveriges egna nya stjärnskott Malin Åkerman fanns på plats. Bägge har huvudrollerna i filmen ”Trubbel i paradiset”, av bara namnet kan ni föreställa er vad filmen handlar om…

Malin fick visa sin motspelare det kalla Sverige och som Vince själv sa:

–Jag älskar Sverige, kallt och härligt!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Noppe och Patricia Borg

Svenska kända profiler som Björn Borgs hustru Patricia, Carolina Gynning, Niclas Wahlgren med sin Laila Bagge ville se filmen och få se en glimt av Hollywodstjärnorna.

Kungavännen Noppe Lewenhaup och hustrun Lee Vimlade glatt och vant på röda mattan.

Synd bara att vi inte fick se en kunglig besökare denna glammiga biokväll…

[smooth=id: 123; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures

Annons