Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

57-åriga Anne Lundbergs glädjebesked med maken Stefan: "Vår bebis"

10 mar, 2024, 11:00 
Anne Lundberg och Stefan
Anne Lundberg och maken Stefan Lindfors har ett glädjebesked att bjuda på.
Annons

Programledaren Anne Lundberg, 57, som kanske är mest känd från Antikrundan, gifte sig med sin kärlek Stefan Lindfors 2019, i en underbar ceremoni på grekiska ön Paros 2019. Det var ingen slump.

Anne Lundberg om att träffa kärleken efter 50Brand logo
Anne Lundberg om att träffa kärleken efter 50

Anne Lundberg om glädjen med maken Stefan: "Vår bebis"

Anne och Stefan trivs på kontinenten har länge drömt om att äga ett hus där.

Nu har drömmen gått i uppfyllelse. Och det märks att Anne är nöjd: hon beskriver huset som "vår bebis" i en intervju med Expressen.

Anne Lundberg och Stefan
Ni är så himla fina ihop!

– Det här är ju verkligen vår gemensamma dröm. Jag tror att i och med att vi träffades när vi var 50, och Stefan har två döttrar, och jag har två söner, som alla fyra hade flyttat hemifrån, så har vi liksom aldrig haft en gemensam familj. Ännu i dag så bor vi inte helt tillsammans heller, så vi behövde ett gemensamt projekt och då blev den här drömmen om Italien vår bebis. Stefan har varit jätteviktig. Jag hade aldrig köpt det här huset själv, för det är väldigt stort och kräver enormt mycket renovering, säger Anne till Expressen.

Annons

Huset ligger i en bergsby i södra Italien. Det var ett renoveringsobjekt som gick för relativt lite pengar.

Anne Lundberg: "Jag och Stefan har flyttat ihop"

Men att bo ihop är en förhållandevis ny upplevelse för paret.

– När vi träffades så hade Stefan ett hus i Stockholm, och jag ett i Skåne. Men han sålde sitt hus, och nu har vi en övernattningslägenhet i Stockholm. Han jobbar där tre dagar i veckan. Så vi har flyttat ihop i mitt hus i Skåne, det måste jag ändå säga. Sen reser jag mycket, och vi får kanske halva veckan tillsammans. Men då får man längta, och det är inte alls att underskatta, säger Anne.

Anne har bott i samma hus i 25 år, utanför Skivarp. Det är ett rött tegelhus på 250 som tidigare var en lärarbostad. Där kommer hon bo kvar, det finns inga planerar på att emigrera helt och hållet till Italien.

– Jag tror aldrig att vi kommer att bo där permanent, utan välja de dagar då det är grått, lerigt och motvind i Sverige, säger Anne.

Annons