Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönen har hittat kärleken igen – efter skandalen med Paolo Roberto: "Obeskrivligt"

23 jul, 2021, 11:00 
Ellen Myrgård Lindén
Elin Härkönen har hittat kärleken igen – efter skandalen med Paolo Roberto
Elin Härkönens, 27, och Paolo Robertos, 52, relation fick ett abrupt slut när Paolo Roberto plötsligt greps för sexköp. Men nu befinner sig Elin äntligen på en lycklig plats i livet igen – hon har träffat en ny kärlek!
Annons
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsenBrand logo
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsen

Det har varit ett tufft år för träningsprofilen Elin Härkönen. Förra våren var hon tillsammans med Paolo Roberto när det uppdagades att han hade åkt fast för sexköp. Chocken var total och tidigare i år bröt Elin kontakten helt med sin förra detta pojkvän. Detta efter att hon hade hört honom resonera kring sexköp i en uppmärksammad podcast-intervju.

Elin Härkönen är kär igen – efter uppbrottet från Paolo Roberto

”Jag har inte kunnat ta in det eller inse att det faktiskt har hänt. Min enda förklaring är att jag hamnade i någon slags överlevnadsbubbla... för att ens orka ta mig upp på morgonen. Förblindad av kärleken har det tagit tid för mig att förstå”, skrev Elin i ett långt inlägg på Instagram, hon fortsatte:

”Men nu, ett år senare har allt kommit ikapp mig och han gör det väldigt enkelt för mig att förstå. Jag ser nu vad det är han står för och vad han faktiskt tycker, tänker och vilka värderingar han har. Det är dags att göra min röst hörd, precis som jag ser er göra”.

Annons

Nu vill Elin lägga de tuffa månaderna bakom sig. Hon har arbetat på sig själv, uppmuntrar sina, nästan 100 000 följare på Instagram, till träning och rörelseglädje och dessutom har hon hittat kärleken igen! På sin blogg avslöjar hon att hon är kär "på ett sätt hon aldrig tidigare upplevt":

Berättar om lyckan i ny intervju

Jag kommer berätta mer snart. Men det jag kan ge Er är att jag är obeskrivligt kär. Kär på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt”, skriver Elin Härkönen i ett inlägg på sin blogg.

I en intervju med Hänt berättar hon mer om lyckan.

– Vi har varit vänner först och liksom klickade superbra och mådde så bra med varandra. Båda gick igenom lite jobbiga perioder i livet och vi fann stöd hos varandra, men vi tänkte ju inte att det skulle bli något mer. Och jag tror nog båda också kände att man inte riktigt vågade, säger hon.

Foto: TT

Annons