Sanna Nielsens oväntade beslut är hur fräckt som helst - detaljen är uppseendeväckande

Sanna Nielsens oväntade beslut är hur fräckt som helst - detaljen är uppseendeväckande

Oj , det där var så häftigt!

Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”
0:34

Efter reklamen: Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”

(0:34)

Slå på ljud

Stockholms sommarkväll hade inte varit något utan Skansens håll i gång även denna vecka. Tisdagskvällen bjuder som vanligt på uppträdande från artister som Moonica Mac, Nanne Grönvall, Hasse Andersson och Thomas Stenström.

Stilsäkert och tidlöst val

Sanna Nielsen är ännu en gång i goda händer hos stylisten Dennis Brøchner. Denna gång har stylisten lyckats plocka fram en otrolig look. Den är inte bara stilren. Den är också otroligt tidlös och häftig.

Sanna Nielsens glädjebesked – bara timmar innan sändningen

Sanna Nielsen har ett matchande set med kavaj och kjol i ett rutigt mönster som går i pastell. Pastell är otroligt fräscht till både vår och sommar. Setet kommer från Rodebjer.

Den fräcka detaljen som sticker ut

För att göra looken ännu fräsigare så har Dennis valt ut ett par otroliga skor till Sanna.

Den med tränat öga ser att märket är Acne Studios. De silvriga skorna med den typiska Acne-symbolen ger verkligen artisten extra stjärnglans. Så otroligt häftigt med setet och skorna kombinerat!

Foto: Instagram d.brochner

Foto: Instagramstory d.brochner

Sannas sista sommar på allsången - för nu

Det har varit många spekulationer kring vem som tar över efter Sanna Nielsen när "Allsång på skansen" står utan programledare. Igår spekulerade radiopratarna Kodjo Akolor och Torbjör Averås Skorup med Sanna om nästa programledare. Sanna fick frågan om hon visste vem efterträdaren var men hon verkade inte fått ta del av den informationen.

Foto: Instagram d.brochner / sannanielsenofficial