Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Alversjö om julen utan kärleken – därför kommer de inte fira ihop

29 nov, 2022, 16:00 
Jenny Alversjö

Jenny Alversjö hittade kärleken i Anders Bernunger, 45 för ett par år sedan. Nu har det oväntade kommit fram – de kommer inte fyra jul tillsammans i år.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Jenny Alversjö har jobbat på TV4 i över 20 år och tittarna har de senaste åren kunnat räkna med henne året om i aktualitetsprogrammet Nyhetsmorgon.

Jenny är mycket skicklig programledare och det är få som inte känner sig välkomna i studion, trots att Jenny vissa sändningar står själv vid rodret.

Hittade kärleken i Anders

För tre år sedan hittade Jenny kärleken i pojkvännen Anders Bernunger. Det var bara några månader innan den rutinerade programledaren drabbades av en stroke 2019.

Anders fanns där under resan till återhämtning, något Jenny är mycket tacksam för idag:

”Tack alla ni som peppat och stöttat under det här året. I tider med totalt besöksförbud har era ord tagit mig igenom operationer och behandlingar som varit det vidrigaste jag varit med om. Men jag gjorde det. Mest av allt - tack Anders. Utan dig inget liv”, skrev Jenny Alversjö i ett känslosamt instagraminlägg ett år efter stroken.

Annons

Den stora prövningen påverkade mycket. Det som var tydligast var att alla Jennys sidor fick visas ganska omgående.

– Han fick ju se alla sidor av mig ganska direkt. Och när man är som svagast och behöver andra som allra mest, vem är man då? På sätt och vis är jag glad för det nu, för vi kom varandra oerhört nära, berättade Jenny Alversjö i Amelia.

Kommer inte fyra jul ihop i år

Trots den resa som paret har gått igenom så kommer de faktiskt vara åtskilda på julen.

Både Jenny och hennes kille lever bonusfamiljeliv och kommer att vara på olika håll under julen – likt många andra.

– Nej, min sambo kommer åka ner till Skåne till sin familj men jag kommer fira med min familj. Sedan så firar jag nog i Åre, där min syster bor, i mellandagarna. Så lite ledig kommer jag vara, förklarar Jenny för Hänt.

Nåväl, hoppas de båda får en angenäm jul!

Foto: TT

Annons