Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Abba-Bennys son Peter, 60, en kopia av pappa – nu riktas alla blickar mot honom

09 maj, 2024, 11:00 
Benny Andersson och Peter Grönvall
Benny Andersson blev världsberömd med ABBA – samtidigt som han hade två små barn hemma. Och en av de är en riktig kopia av sin far...
Annons
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!Brand logo
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

Benny Andersson är inte bara en världsberömd musiker – han är också pappa till tre barn.

Den första fick Benny när han bara var 17 år gammal och nästa knodd kom när han var 19, sedan dröjde det 17 år innan han blev pappa igen.

Och när man ser bilder på Bennys förstfödde, Peter Grönvall, 60, tappar man hakan. Han är nämligen en kopia av sin pappa – och nu riktas alla blickar mot honom.

Blickarna riktas mot Bennys son

Peter har valt samma väg som sin pappa och jobbar med musik. Till exempel har han skrivit flera bidrag till Melodifestivalen och varit en del av banden Peter's Pop Squad, Sound of Music och One More Time.

Annons

Han är också gift med en kvinna i samma bransch, Nanne Grönvall, som också är anledningen till att blickarna plötsligt riktas mot Peter och hans världsberömda far – nu blir Peter verkligen framträdande.

Nanne gästar nämligen TV4-programmet Malou möter där hon pratar om sin barndom, men också hur det är att ha Benny Andersson som svärfar.

När Malou frågar om hon samarbetat med Benny i musikprojektet och om det varit svårt att be honom om hjälp svarar Nanne:

– Jag har en underbar svärfar som finns där för oss alla. Både för mig och hans barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Han är underbar.

Kusliga likheten mellan Benny och sonen

Och det är också alltså en svärfar som är kusligt lik sin son, se bara själva!

Annons
Benny Andersson och Björn Ulvaeus
Benny Anderssons son är kusligt lik honom! Foto:TT, Instagram
Peter Grönvall och Benny Andersson
Son och far – lika som bär! Foto:TT
Annons

Benny har som sagt ytterligare en son, Ludvig Andersson, 42, som producerat succéshowen Voyage i London. Visst är det underbart när man kan jobba med familj?

Foto: TT

Annons