ABBA-Björn om sitt mörka förflutna – "Fruktansvärd sjukdom"

17 jul, 2022, 05:00 
ABBA-Björns dramatiska livsomvandling - öppnar upp sig om sjukdomen

Björn kan dela sina erfarenheterna från en tuff tid i mörker...

Annons
5 saker du inte visste om Björn Ulvaeus
5 saker du inte visste om Björn Ulvaeus

ABBA-Björn, Björn Ulvaeus, står för tillfället i starkt strålkastarljus då han nyligen hade premiär för sin teaterföreställning "Pippi på cirkus". Björn kunde hittas gå i hand med sin nya kärlek Christina och verkade lycklig och tillfreds - något han inte alltid varit.

Det har skett en stor förändring för Björn själsligt de senaste åren... Den ikoniska superartisten delar med sig i Nyhetsmorgon om en svår tid med alkoholproblematik.

Flydde från sig själv

– Före så var det lite så att fly från sig själv. Man behöver inte gå in på varför men att döva med hjälp av alkohol och sedan när man bestämmer sig för att ”nej, nu har jag nått vägs ände”, då tror man att de ska bli lite grått och dystert efteråt men i själva verket blir det precis tvärtom.

Annons

Artisten fortsätter att förklara sinnestadiet.

– Man lyfter, det öppnar sig och man är i direktkontakt med allting på ett helt annat sätt. Det var bland de bästa grejerna jag har gjort och jag kan rekommendera det till de som är fast i det eländiga, det är en fruktansvärd sjukdom, sa Ulvaeus nyligen i ”Nyhetsmorgon”.

Lyckligare nu än under ABBAs-storhetstid

– På sätt och vis kanske jag är lyckligare i dag än vad jag var då, sa han vidare i samma intervju i ”Nyhetsmorgon” och fortsätter att förklara.

– Jag var i 30-årsåldern och det fanns en hel del dåligt självförtroende och allt det där under, som många har innan man säger att det är fånigt att man ska känna sig så.

Foto: TT

Annons