Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus starka besked rör upp känslostorm: "Kan inte tro det"

19 feb, 2024, 06:00 
Kommentarerna väller in efter ABBA-profilernas ord.
Annons

ABBA kräver ingen närmare presentation, och inte heller musikikonen Björn Ulvaeus, 78. Trots att bandet bildades 1972 är popkvartetten fortfarande aktuellare än någonsin – och fansen hänger kvar.

Nu delar ikonerna Björn Ulvaeus och Benny Andersson ett besked på Instagram som rör upp starka känslor.

ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!Brand logo
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

Björn Ulvaeus besked berör fansen på djupet

Det är med anledning av showen ABBA Voyage i London som Björn och Benny återförenas i ett klipp på Instagram. Konserten äger rum i en specialbyggd arena, och på scenen står så kallade Abbatarer, alltså virtuella versioner av Björn, Benny, Frida och Agnetha.

Showen har spelats sedan 2022, och blir en riktigt nostalgisk resa i tiden för de inbitna ABBA-fansen, och för de som var för unga att se bandet när de sålde slut arenor världen runt.

Annons

Det är på ABBA Voyage egna Instagram-konto som Björn och Benny plötsligt dyker upp i ett klipp, och ger ett besked om vad som egentligen händer på scen:

– Det är en fantastisk integration av livemusik nu, och röster från då. Jag måste nypa mig i armen ibland, säger Björn.

– Det är inte bara vi fyra där uppe med ett tiomannaband. Det är en hel del annat där uppe som pågår, och det är spännande, väldigt speciellt, och snyggt gjort, konstaterar Benny.

ABBA-fanets chock – när älskade stjärnan plötsligt dök upp

Att se de två bandmedlemmarna ihop väcker rejält med känslor i kommentarsfältet. Dessutom har såklart flera fans besökt showen, och hyllar den till skyarna:

"Det är mer än fantastiskt. Jag tror inte att det finns några ord för att verkligen förklara eller beskriva känslan av att vara där. Ni gjorde bra hörni, alla ni"

Annons

"En av de största och känslomässiga upplevelserna jag har gjort! Enastående och ett måste - inte bara för ABBA-fans!"

Och en publikmedlem var lite extra nöjd med sitt besök:

– Jag kan inte fatta att Frida var där under eftermiddagsvisningen idag!! Så privilegierad att få sitta i samma publik som hon!, kommenterar en användare.

I slutet av varje konsert berättar en röst i arenan om någon ur ABBA var på plats under showen, och ofta är publiken helt ovetandes om detta framtill att det tillkännages. Snacka om en överraskning som slår det mesta!

ABBA på scen efter ABBA Voyage
Efter premiären 2022 chockades publiken av att HELA gänget dök upp på scen.Dave Nelson/Mirrorpix / MEGA

Foto: TT

Annons