Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

After Darks Lasse Flinckman har gått bort

26 apr, 2016, 17:01 
AvJohanna Lejon
Lars Flinckman är död, han blev 66 år gammal.
Annons
LasseFlinckman

Det var den 18 april i år som Lars Flinckman, oftast kallad Lasse, gick bort, efter en tids sjukdom. Det berättar nu livskamraten Henrik Strömberg, för Expressen.

– Jag vill tala om hur älskad han var av alla, vilken fantastisk människa han faktiskt var, det kan jag inte säga nog. Lasse gick bort efter en tids sjukdom, och så är det, säger Henrik till Expressen.

– Han är en av dem personer i svenskt nöjesliv som glatt otroligt många människor. Att han gått bort är ett faktum, och det är oerhört sorgligt och smärtsamt på alla sätt och vis. Han lämnar en stor tomhet efter sig som är enorm, fortsätter han.

Efter 30 år lämnade Lasse Flinckman artistgruppen After Dark 2009. “Sedan dess har han levt sitt liv utanför rampljuset i Skåne, där han har drivit ett kafé tillsammans med sin sambo”, skriver Aftonbladet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Minns Lars i vårt bildspel nedan.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures/IBL

 

Annons