Agerandet i Nyhetsmorgon får tittarna att rasa – riktar stark kritik mot programmet

09 jun, 2022, 06:00 

Nu kritiserar tittarna Nyhetsmorgon.

Annons

Nyhetsmorgon har synts i rutan sedan 1992, en riktig långkörare med andra ord. Programmet har såklart ändrats sedan dess, men i grund och botten är det samma härliga morgon-tv som svenskarna bänkat sig framför i decennium.

Nu var det dags för förnyelse. Igår meddelades en stor ändring i programmet, och då passade tittarna på att ventilera lite åsikter om Nyhetsmorgon...

Stora ändringen i Nyhetsmorgon

Ja, tv-tittarna blev hållna på halster under onsdagsmorgonens sändning. Anders Pihlblad och Jenny Alversjö var väldigt kryptiska, och meddelade att de hade en stor nyhet om Nyhetsmorgon att meddela.

Strax innan tio kom beskedet, och som tur är var det ett glädjefyllt sådant! Nyhetsmorgon blir nämligen ännu större – och längre. Från och med i höst, förlängs programmet från 10:00, till 12:00 måndag till fredag.

Det innebär att vi får hela tio timmar extra varje vecka, och programledarna utlovade också att det blir mer av allt. Väldigt spännande!

Annons

Beskedet togs emot med stor glädje hos tv-tittarna. Sveriges kanske mest omtyckta program blir ju bättre och längre, det vore nästan omöjligt att hitta något dåligt med det?

Tittarnas kritik

Men det var faktiskt inte bara glädjerop. Många följare, och trogna Nyhetsmorgon-tittare tog tillfället i akt att lyfta kritik mot programmet som kanske legat och puttrat ett tag...

Såhär låter det nämligen i kommentarsfälten:

"Hoppas att intervjuerna blir längre och att det inte blir reklam innan folk fått prata färdigt"

"Va bra, då får kanske gästerna chans att prata klart utan att bli avbrutna hela tiden."

"Det var bra, då kan ni lägga mer tid på varje inslag och gäst och inte stressa igenom allt som ni gör idag, tack!"

"Då får man hoppas att inte gästerna blir avbrutna så ofta av reklam. Hade varit trevligt att höra många av dom få prata till punkt"

"Då hoppas jag att man ger tid för inslagen/gästerna. Känns väldigt stressigt som det varit nu."

Annons

"Lägger ni mer tid på typ intervjuerna nu då, eller blir det fortfarande reklamavbrott varje kvart?"

Många tycker alltså att ändringen är på tiden, eftersom det varit alltför stressigt i rutan som det är nu. Förhoppningsvis gör de nya tiderna alla nöjda och glada!

Foto: TV4

Annons