Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agneta Sjödin är singel igen

06 apr, 2011, 08:03 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Stackars Agneta Sjödin! Nu har åter en av tv-profilens många kärleksrelationer tagit slut.

Förhållandet mellan den 43-åriga tv-stjärnan och författarinnan och den före detta “Big Brother”-deltagaren, 32-åriga Peter Svensson, är till enda. Det här måste vara en enorm besvikelse för Agneta.
Så sent som i nummer 11 av Svensk Damtidning berättade hon om sin lycka och att hon till och med var beredd att skaffa barn med Peter. På bilden här intill ser vi Agneta Sjödin med dåvarande pojkvännen Peter Svensson i Lets Dance studion.

Annons

Obekräftat förhållande

Sannerligen har Agneta en väldig otur i kärlek. Sedan 1996 så hon träffade Niclas Strömstedt har hon kopplats ihop med inte mindre än 10 olika män, varav bara en är ett obekräftat förhållande. Nu verkar det som om Agneta kommer att bli singel ett bra tag framöver. Hon trivs nämligen alldeles utmärkt med det också. Och ett ljus i mörkret är hennes bok “Flickan från paradiset” som utkommer den 13 april.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Chris Cederlöf

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons