Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agneta Sjödin chockar alla genom att visa upp ansiktet: ”Otroligt”

22 nov, 2023, 16:30 

Agneta Sjödin chockar följarna med att visa upp en ny sida av sig själv!

Annons

Agneta Sjödin har synts så flitigt i tv-rutan att hon i dag har ett av Sveriges kändaste ansikten. Många har sina personliga favoritminnen av Agneta och programmen hon figurerat i.

Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Mest känd är hon kanske för sitt sätt att vägleda tävlande kändisar i Fångarna på Fortet. Tillsammans med parhästen Gunde Svan har hon i över ett decennium sprungit runt i fortets katakomber och hjälpt till i jakten på nycklar.

Agneta Sjödin chockar alla

Men nu är hon i ropet för något helt annat, något som inte har med fortets katakomber att göra. I stället handlar det om den förändring som ägt rum i det privata livet – och som gör att Agneta har en helt ny look!

Den populära programledaren har nämligen bestämt sig för att omfamna sitt gråa hår och rocka en helt ny frisyr! Det är allt annat än, och väldigt långt ifrån, det svarta hår vi är vana att se henne i.

Annons

”Igår tog vi pressbilder till en serie som kommer på kanal 5 i början av nästa år. Det är inte en ny serie, men det är nytt att jag är med på ett hörn som programledare. Det är ett helt år sedan vi spelade in avsnitten så det känns kul att de snart ska sändas. Mycket hinner hända på ett år, som gråare hår till exempel. Kram på er. Tack för proffsigt utförd pressfotografering!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Följarnas reaktioner: ”Jättefin”

Agnetas beslut att rocka grått hår har inte gått obemärkt förbi. Efter egna orden om förvandlingen har flera följare hyllat henne för beslutet och uppmanat henne att fortsätta med den nya frisyren.

”Du är verkligen jättefin i grått hår. Det strålar om dig”, skriver en person.

”Sjukt snygg i din nya hårfärg. Alltid en bra programledare, avslappnad och proffsig”, skriver en annan.

”Du är galet snygg i håret. Passar dig så himla bra”, skriver en tredje.

Ja, Agnetas hårbeslut har verkligen uppskattats. Så fint!

Foto: TT/Instagram

Annons