Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agneta Sjödin på mystisk resa med kollegan – vill få ett svar

11 okt, 2023, 10:30 
Louise Wibergh Lenti
Agneta Sjödin

Agneta Sjödin befinner sig i Bosnien och söker svar.

Annons
5 saker om Agneta Sjödin du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Agneta Sjödin du kanske inte visste

Agneta Sjödin är författaren och programledaren som vi känner igen från succéprogram som bland annat Tur i kärlek, Sikta mot stjärnorna, Gladiatorerna, Fångarna på fortet och Agnetas nyårskarameller.

Något som gemene man kanske inte vet är att Agneta Sjödin är en spirituell person som dras till mystik.

Agneta Sjödin och spiritualiteten

Hennes spirituella resa började redan i barndomen då hon gick i söndagsskola och fascinerades för det mystiska, berättar hon i en intervju med Indiska (reklamlänk).

– Men den dedikerade och mer medvetna resan inåt påbörjade jag för 24 år sedan, säger hon.

Agneta har skrivit 11 böcker som alla har ett spirituellt budskap och programleder även podcasten ”Så in i själen”. I sin podcast pratar hon med sina gäster om deras ”inre resa” och hur de hittat verktyg för att må bra både kroppsligt och själsligt i vardagen.

Annons

– Det är en livsstil för mig, det har det blivit efter 24 år, det är min passion och min vardag. Inget jag egentligen går runt och tänker på – det bara är, och jag bara är! säger hon till Indiska.

Agneta Sjödin: "Vad får oss att tro att vi är den mest intelligenta livsformen"

Sedan en tid tillbaka har podcasten Så in i själen fått en systerpodd – ”Utomjordiskt”. I podcasten undersöker Agneta förekomsten av liv utanför vår planet tillsammans med Michael från podcasten "Forntida Astronauter".

”Det är försvinnande lite vi vet om universum. Livskraften är stark och med största sannolikhet sprudlar av livsformer därute som vi ännu inte känner till. Och vad får oss att tro att vi skulle vara den mest intelligenta livsformen. Det är bara att se på världen som den ser ut för att inse att så förmodligen inte är fallet.” skriver Sjödin om den nya podcasten på sin Facebook.

Agneta Sjödin
Agneta Sjödin på premiären av UFO Sweden.

Söker svar i Bosnien

Tillsammans med den nya poddkollegan Michael undersöker nu Agneta Sjödin olika mystiska förekomster runtom i världen.

Annons

På sin Instagram berättade hon i början av oktober att hon befann sig i Bosnien:

"Vi försöker bildas oss en uppfattning om de omstridda pyramiderna här. I morgon ska vi träffa och intervjua mannen som upptäckte dem, för en intervju. Dessutom besöka tunnlarna under, sägs vara kraftfulla energier där." skriver hon.

De som följer Sjödin vet även att hon samlar på hjärtan som hon upptäcker i vardagen. Den här gången dök det upp på ett löv, som ni kan se i bildspelet nedan från hennes Instagram.

Foto: TT

Annons