Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agnetas kollaps efter bloddramat i TV4 – fick avbryta omedelbart: ”Fruktansvärt”

07 jan, 2023, 06:00 

TV4 tvingades avbryta inspelningen efter händelsen i Fångarna på fortet.
Nu berättar Agneta Sjödin om den otäcka incidenten.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Långköraren Fångarna på fortet är tillbaka i TV4. I sedvanlig ordning är det programledarduon Agneta Sjödin och Gunde Svan som guidar deltagarnas jakt på nycklar i fortets katakomber.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

I premiäravsnittet ställs Anis Don Demina, Behrouz ”Berra” Badreh, Linda Pira mot Margaux Dietz, Anders Södergren, Daniel Paris. Redan från start bjuds på ett blodigt drama som tvingar TV4 av avbryta inspelningarna.

Anders Södergrens läskiga skada

När skidlegendaren Anders Södergren med berått mod kastar sig in i en av fortets farligaste celler råkar han slå i hakan. Det tar bara några sekunder innan blodet börjar forsa.

Annons
Anders Södergren slår i hakan i Fångarna på fortet
Anders Södergren hinner knappt kliva in i cellen innan han snubblar och slår i hakan. Några sekunder senare börjar blodet forsa.

Märkbart omskakad försöker han hanka sig fram, samtidigt som den röda vätskan rinner nedför hakan. När det går upp för laget och programledaren Agneta Sjödin vad som hänt blir det genast allvarlig stämning.

Agneta Sjödin och Margaux Dietz
Agneta Sjödin och Margaux Dietz blir genast oroliga när de inser att Anders Södergren blöder.
Annons
Agneta Sjödin och Anders Södergren
Agneta Sjödin inser att Anders Södergren fått ett djup jack i hakan.

Agneta Sjödin: ”Gör så ont”

I fallet har Anders Södergren fått ett djupt jack som kräver sjukhusvård. Agneta Sjödin har svårt att hålla tillbaka tårarna när hon får ta del av den läskiga skadan.

– Det gör så ont när sånt där händer, men det är bra att han blir väl omhändertagen nu, säger hon i programmet.

– Jag visste ju inte hur illa det var, men jag kände att det gjorde ont och att det var en rejäl smäll. Det visade sig vara ett rejält jack och jag måste in till sjukhuset för att få det åtgärdat, säger Anders Södergren.

Annons
Anders Södergren lämnar Fångarna på fortet
Anders Södergren får vård på fortet, men tvingas strax inse att han måste lämna tävlingen för att sys ihop på ett sjukhus.

TV4 fick avbryta inspelningen

Inspelningen fick avbrytas direkt. Agneta Sjödin berättar för Svensk Damtidning att hon blev väldigt påverkad av händelsen, men att det viktigaste var att Anders mådde bra.

– Vi fick avbryta för att ta hand om Anders! Det var fullt fokus på Anders, såklart! Jag var ju inte skadad. Jag mådde bara så fruktansvärt dåligt över det som hände honom. Det är verkligen det sista man vill ska hända! säger hon.

Agneta Sjödin i Fångarna på fortet
Agneta Sjödin är märkbart tagen efter olyckan och har svårt att hålla tillbaka tårarna.

Anders Södergren tvingades efter smällen även avbryta sin medverkan i Fångarna på fortet.

Annons

– Anders Södergren föll olyckligt när han hastigt gick in i en mörk cell i fortets källare. Han skadade käken och efter att han fick akut vård av fortets läkarteam så beslutades att han skulle evakueras och få vård på det lokala sjukhuset, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Agneta Sjödin
Agneta Sjödin stöttas av produktionen efter incidenten.
Jonathan Nordin och Peter Stormare
TV4s producent Jonathan Nordin tillsammans med Peter Stormare efter att inspelningarna avbrutits.
Annons

Foto: Gustav Hallén/TV4

Annons