Agnetha Fältskogs ovanliga beteende på premiärkvällen fångat på bild

Agnetha Fältskog

ABBA-sångerskans oväntade drag har blivit lite av en snackis.
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!
1:08

Efter reklamen: ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

(1:08)

Slå på ljud

Det har varit mycket surr kring ABBA den senaste tiden. Förra hösten kom det glädjande beskedet att bandet skulle släppa ny musik.

Och mycket riktigt, i slutet av året släpptes albumet Voyage och tidigare i år återförenades bandet på scen för första gången på 40 år - i form av digitala "abbatarer".

ABBA återförenades på scen digitalt

Galapremiären för den första konserten hölls i London och gästades bland annat av kung Carl Gustaf och drottning Silvia. Givetvis var även alla fyra medlemmarna i ABBA också på plats.

Något som var till glädje för fans av bandet. Det är nämligen sällan vi får en glimt av Agnetha Fältskog, 72, som sällan syns i offentliga sammanhang. Men nu har hon återigen visat sig i rampljuset.

Agnetha Fältskogs lyxliv efter dundersuccén med ABBA – otroliga pengaregnet!

Agnetha Fältskog dök oväntat upp på filmpremiären

På tisdagen var det premiär för Baz Luhrmanns Elvis, en biografisk dramafilm om Elvis Presleys liv på Rigoletto i Stockholm.

Och det var en minst sagt kändistät premiärkväll.

Bondbruden Britt Ekland, 79, Let's Dance-profilen Tobias Karlsson, 45, skådespelaren Kjell Bergkvist, 69, och Nyhetsmorgon-programledaren Steffo Törnquist, 66, var några av de som närvarade vid premiären av filmen om popikonen, skriver Expressen.

Plötsligt dök ett lite mer oväntat ansikte upp på Rigolettos röda matta. Nämligen ingen mindre än ABBA-sångerskan Agnetha Fältskog!

Agnetha Fältskog

På tisdagkvällen dök Agnetha Fältskog upp på premiären av Elvis på Rigoletto i Stockholm.

Karin Törnblom/TT

Agnetha Fältskog har dragit sig undan rampljuset

Sångerskan undviker helst rampljuset och lyser ofta med sin frånvaro vid offentliga sammanhang och beskrivs därför ibland som folkskygg.

Fältskog har tidigare öppnat upp sig om att hon föredrar ett liv utanför strålkastarljuset, men när det vankades filmpremiär gjorde hon ett sällsynt undantag.

Med författaren och tidigare ABBA-medarbetaren Ingmarie Halling, 68, som sällskap gästade Agnetha Fältskog premiären av Elvis, och visst ser hon ut att ha haft det trevligt?

Så härligt att få se mer av den folkkära artisten!

Foto: TT