Ajes fru Bathina Philipson gravid! "Det blir en liten flicka"

Ännu en liten knodd på väg! Nu blir kungavännen Aje Philipson, 66, och hans Bathina, 30, föräldrar igen. Och Aje har vanan inne - för honom blir det nionde barnet.

Nu kommer Aje och Bathina Philipsons vackra våning i Stockholm återigen fyllas av barnskrik och joller. Om några månader kommer nämligen parets tredje gemensamma barn till världen.

– Ja, det stämmer att de ska bli föräldrar, säger en källa till Svensk Damtidning.

Tillökningen är enligt uppgifter beräknad till augusti så snart blir Axel, 4, och Hugo, 1, storebröder till ett nytt litet syskon. För Aje blir nedkomsten hans nionde men givetvis är det minst lika underbart denna gång!

– Visserligen börjar man få lite vana på det här, men det är lika otroligt varje gång, sa Aje efter att sonen Hugo kommit till världen bara fyra dagar innan julafton 2007.

Aje och Bathina träffades för nio år sedan i Stockholm, de började umgås flitigt och förälskade sig. För fem år sedan, i september 2004, gifte de sig på Svenska ambassaden i Paris. Bara ett par månader senare föddes sonen Axel, tre år senare kom lilla Hugo och nu är det alltså dags för paret att än en gång få ett besök av storken!

 

Av Johanna Fredriksson

Foto: TT