Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Alexander Skarsgård och älsklingen på hemligt Sverigebesök

17 maj, 2010, 14:03 
Agneta Nisbeth
Annons
kate_bosworth-skarsgård_4351013
Kate och Alexander tillsammans under en fest i USA.

Vår egen nya Hollywoodstjärna Alexander Skarsgård var i helgen hemma i Sverige på ett hemligt besök – och med sig hade han kärleken och skådespelerskan Kate Bosworth. De gosade öppet på Stockholms gator och såg väldigt förälskade ut.

Alexander Skarsgård, 33, son till Stellan och vår nye storstjärna i Hollywood, var i helgen på hemlig visit hemma i Stockholm tillsammans med flickvännen Kate Bosworth, 27. Tillsammans gjorde de Stockholm och träffade flera av Alexanders vänner och kollegor, bland annat Mikael Persbrandt. De kelade öppet med varandra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Heldag i Stockholm

bosworth--skarsgård
Kate och Alexander, här fotade i USA, orsakade stora rubriker under sin Stockholmsvistelse.

Hunken Alexander, känd från serien “True blood”, visade Kate runt i sitt Stockholm och tog med henne till alla sina favoritplatser. De spatserade runt hand i hand på Södermalm under den soliga lördagseftermiddagen och på kvällen hade de en riktigt helkväll på stan med Skarsgårds skådespelarvänner.

Annons

Kunde inte låta bli varann

Det blev både restaurang- och nattklubbsbesök och under kvällen anslöt allt fler kompisar, bland andra Rafael Edholm, Andreas Wilson och Fares Fares, skriver Expressen. Men allra mest hade paret bara ögon för varandra. Kate Bosworth hade svårt att hålla fingrarna borta från sin svenske hunk och kramade och pillade på honom under hela kvällen. Själva har de två dock ännu inte velat bekräfta att de är ett par. Men bilderna som tagits den senaste tiden talar sitt alldeles egna språk…

– Jag är ute med mina kompisar och har kul. Men mer än så vill jag inte säga. Jag är här och är ledig, sade Alexander till Expressen.

Alexander Skarsgård och Kate Bosworth träffades när de spelade in filmen “Straw dogs” som snart har premiär i USA.

Läs mer om Alexander Skarsgård

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures, Faksimil från Aftonbladet

Annons