Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Alexander Skarsgård och Kate Bosworth vågar nu visa sin kärlek öppet

13 jul, 2010, 12:39 
Agneta Nisbeth
Annons
ste_kate_boswort_skarsgård

Alexander Skarsgård och flickvännen Kate Bosworth vågar numera visa sig tillsammans. Alla vet ju ändå de är ett par.

ste_alexander-skarsgård-kate_bosworth

Den svenske film- och tv-stjärnan Alexander Skarsgård har numera inget emot att gå ut och handla tillsammans med flickvännen Kate Bosworth, även om de vet att fotograferna plåtar dem. Som här på bilden när de bägge kommer ut från mataffären Bristol Farms i Los Angeles. Bara någon vecka tidigare hade de gjort allt för att inte synas tillsammans på en filmpremiär, de kom till och med i olika bilar. De första bilderna på dem som ett par kom faktiskt från deras besök i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Huvudroll

Ingen av dem har dock ännu erkänt att de är ett par eller att de mer eller mindre lever tillsammans.

Alexander har för övrigt precis fått huvudrollen i den norska storfilmen The Elephant i regi av Hans Petter Moland. Filmen handlar om ett gäng oljearbetare i Nordsjön. Annars ser vi honom som vampyr i tv-serien True Blood.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons