Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alexander Skarsgård och Tuva Novotny fångade på bild ihop – med bebisen!

16 nov, 2022, 18:30 
Indra Nordemar

Tuva Novotny var gravid – nu håller Alexander Skarsgård i bebis.

Annons
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård är två av våra största skådespelare – men de är båda högst förtegna om sina liv utanför vita duken.

Frågor om kärleken vinkar de bort så fort frågan nämns:

– Sånt pratar inte jag om, jag är här för fashion, sa Tuva Novotny på Ellegalan tidigare i år, men gravidmagen adresserade hon, den gick ju inte riktigt längre att dölja.

Men kärleksryktena är och har länge varit ett faktum. Flera har vittnat om att Skarsgård och Novotny är ett par – trots att det inte är något som de bekräftat själva.

– Jag försöker koncentrera på att snacka om det professionella och hålla det privata privat, sa Alexander till Aftonbladet i april.

Men nu har de fångats på bild ihop på New Yorks gator – Tuva med en barnvagn och Alexander med en bebis i famnen.

Kärleksryktean om Tuva Novotny och Alexander Skarsgård

Tuva visade upp gravidmagen på Elle-galan den 29 april.

Tuva och Alexander är bland våra största internationella kändisar och om de skulle vara ett par kan det tyckas märkligt att det inte skrivs om dem i medier – något som Sanna Lundell och Ann Söderlund tog upp i sin podcast "Inte din morsa".

Annons

– Vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, sa då Söderlund och fortsatte:

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”. Hon tyckte också att det var världens konstigaste grej.

Bilderna på Skarsgård och Novotny – med bebis

Men från Tuva själv har det varit tyst – både om vem hon dejtar eller vem som är pappan till barnen som nu kommit till världen. Men nu syns de alltså ihop – alla tre. Det är Daily Mail som publicerat bilder på Tuva, Alexander och vad som verkar vara lilla bebisen inlindad i en filt i Alexanders famn.

Även på Instagram går bilderna att finna: Inte på Alexanders egna konto – men hans fans har allt snappat upp bilderna och publicerat dem på "worldofskarsgard1". Se dem nedan!

Foto: TT

Annons