Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Alexander Skarsgård säljer lyxvåningen i New York – otroliga bilderna inifrån!

15 maj, 2022, 16:00 
AvIndra Nordemar

Alexander Skarsgårds topprenoverade takvåning mitt på Manhattan är till salu. Se bilderna här!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Alexander Skarsgård, 45, började sin skådespelarkarriär i Sverige men det var när han tog sig över atlanten som det tog fart. I dag är han en av Hollywoods största stjärnor, däremot är han inte särskilt förtjust i platsen.

– Det är en löjlig plats. Det påminner mig om när jag var liten och spelade kula på skolgården. Vi var lika ängsliga där och då som människor är i Hollywood idag, berättar han i en intervju med The Guardian.

Han fortsätter:

– Vilken regissör är het just nu? Vilken skådespelare är inne? Det var samma sak på skolgården. Den coola killen bestämde vilken kula som var mest åtråvärd. Och alla bara: ”Å, Gud, den vill jag ha”.

Annons

Titta in hos Alexander Skarsgård – lyxvåningen i New York

För några år sedan sålde han därför sin villa i Los Angeles och bosatte sig i stället i New York. Men nu säljer han sin lyxiga takvåning på 100 kvadratmeter belägen mitt på Manhattan.

Utgångspriset? Strax över 26 miljoner kronor.

Se bilderna nedan!

Foto: Yale Wagner/Compass
Foto: Yale Wagner/Compass
Annons
Foto: Yale Wagner/Compass
Foto: Yale Wagner/Compass
Annons
Foto: Yale Wagner/Compass

Spekulationerna om Skarsgård och Tuva Novotny

Var det bär av när våningen på Manhattan är såld är oklart, men Alexander har även en lägenhet i Stockholm på Södermalm, där han är uppväxt och där även pappa Stellan Skarsgård bor.

Det har länge florerat rykten om att Alexander är i ett förhållande med skådespelerskan Tuva Novotny, som nu dessutom är gravid. Men ingen av dem har bekräftat relationen, och Tuva har inte svarat på vem som är pappa till barnet.

Annons

Men i podcasten "Inte din morsa" avslöjar programledaren Ann Söderlund att det har varit Tuva och Alexander i flera år.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, säger Ann och fortsätter:

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa: “Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år”.

Foto: TT, Yale Wagner/Compass

Annons