Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Alexander Skarsgård ses nu ute med Rafael Edholms ex

20 maj, 2014, 12:59 
Agneta Nisbeth
Annons
alexander-skarsgard-ste

Alexander Skarsgård gjorde slut med flickvännen Kate Bosworth för några år sedan, nu kopplas han ihop med Daga Lamy, Rafael Edholms ex.

Sedan Alexander Skarsgård gjorde slut med flickvännen Kate Bosworth 2011 har han kopplats ihop med många kända tjejer. Ellen Page, Taylor Swift och Elizabeth Olsen är några av damerna som det ryktats om att han dejtat.Och vid rockfestivalen Coachella i Kalifornien dök han upp med ännu en ny tjej. Den här gången var det svenska fotomodellen Daga Lamy som tidigare var gift med skådespelaren Rafael Edholm, ni ser dem på bilden här nedan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
rafael-edholm-daga-lamy-ste

Rafael och True Blood-skådisen Alexander har tidigare jobbat tillsammans, bland annat med filmen ”Vingar av glas”.

– Jag tror det var bestämt sedan länge att de skulle ses på Coachella, uppger en källa till Klick. Varken Daga eller Alexander har bekräftat att de dejtar.

Av Isabella Hjerpe Palve

Foto: Stella Pictures

 

Annons