Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Allt du inte visste om Donald Trumps 5 barn

25 jan, 2017, 17:33 
Margareta
Spännande att få veta mer om syskonskaran.
Annons

Att en ny president leder USA har knappast gått någon förbi. Men vilka är barnen omkring honom som hjälpt honom att nå makten? Vi reder ut allt du behöver veta!

ivanka-trump-jared-ibl
Ivanka med maken.

Ivanka Trump är inte bara Donalds äldsta dotter utan sägs även vara hans favorit och den som har lyckats bäst med att bli känd vid sidan av sin far. Hon är dotter till Donalds första fru Ivana, har tre barn och är gift med mångmiljonären Jared Kushner. Svärsonen har dessutom blivit utvald till presidentens senior advisor, däremot utan att ta emot någon lön. Ivanka ska även vara den som pappa Donald lyssnat otroligt mycket på under sin kampanj.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ivanka sägs ge många tips till lillasystern Tiffany, dotter till Donalds andra fru Marla Maples.

tiffany-trump-ibl
Tiffany med mamma och Donald Trumps andra fru Marla Maples.

Tiffany, döpt efter företaget Tiffany & Co., är inte alls lika van vid rampljuset som syster Ivanka, men är däremot van att mingla runt med den absoluta överklassen i USA. Hennes vänner är personer som grekiska prinsessan Olympia, Barron Hilton samt Kyra Kennedy, dotter till Robert F Kennedy Jr. Hon är 23 år och funderar på att ge upp sina lugna dagar för att läsa juridik. Hon jobbar inte i familjeföretaget som sina syskon.

Annons

Det gör däremot sonen Donald, som själv har kallat sin pappa för mentor och bästa vän. Han är sedan 2005 gift med den tidigare modellen Vanessa Haydon. Paret har fem barn – Kai, Chloe, Donald, Tristan och Spencer. Donald kommer att sköta familjeföretaget med brodern Eric Trump nu när pappan är president.

donald-trump-barn-ivanka-eric
President Donald Trump med äldsta barnen som han fick med första frun Ivana. På bilden syns Eric, Ivanka, Donald Trump och Donald Jr.

Eric Trump är sedan 2014 gift med tv-producenten Lara Yunaska. Lara bröt båda handlederna vid en ridolycka två veckor före bröllopet och bar gips på alla bröllopsbilder. Eric driver dessutom en vingård i Virginia, och vinet är lika framgångsrikt som familjen Trump. Det har under åren vunnit mängder av priser världen över.

Annons
barron-trump-ibl

Sist, och minst, i syskonskaran är Barron Trump, enda barnet till det nyblivna presidentparet Melania och Donald. Lilla Barron lär enligt sin mamma trivas bättre i skjortor är myskläder och är så lik pappan till sättet att han kallas mini-Donald av föräldrarna. Han kommer dessutom bli den första sonen att bo i Vita huset på nästan 60 år. Senast en president hade en son med sig in i det stora hemmet i Washington var när John F. Kennedys son  JFK Jr. bodde där.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL

 

Annons