Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola om dramat i hemmet med dottern Zoe – ber om ursäkt: ”Frustration”

19 feb, 2024, 19:35 
Carola Häggkvist berättar nu själv om händelsen med dottern Zoe.
Annons

Få svenska artister har bygg upp en låtskatt som Carola. Med sina 40 år som artist har hon sett till att underhålla det svenska folket, bjuda på ena hitlåten efter den andra, och tagit sig ut på vägarna för att spexa loss.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Artisteriet betyder väldigt mycket för Carola. På många sätt är det hennes kall i livet, något som hon gjort sedan väldig tidig ålder och att hon helt plötsligt skulle börja arbeta med något annat i livet tycks otänkbart.

Men det finns något som betyder mer: barnen Zoe Häggkvist och Amadeus Sögaard. De är Carolas allt och hon delar gärna med sig av privata detaljer om livet som mamma.

Annons
Carola Häggkvist och Zoe Häggkvist
Carola Häggkvist och Zoe Häggkvist på scen.Karin Törnblom/TT

Carolas ärliga ord

Carola har heller inga problem att dela med sig av både livets toppar och dalar. Som tonårsmamma är det inte alltid en dans på rosor och det är hon även noga med att påpeka i sina sociala medier.

I helgen rådde det städkaos hemma hos Carola och Zoe, vilket fick mor och dottern att ryka ihop lite. I ett inlägg på Instagram berättar artisten om kärleken till Zoe, men också det bråk som var en del av helgen.

”Och så ÄLSKAR jag den här tjejen, speciellt idag när vi såg varann djupt i ögonen efter kyrkan och vi redde ut helgens frustration efter städ & klädsortering hemma”, skriver Carola.

Annons

Carolas vändning med Zoe

Lyckligtvis var det inte allvarligare än att Carola och Zoe kunde sätta sig ned, titta varandra i ögonen, säga ”förlåt” och gå vidare i livet genom att hinna med att uppsöka två kyrkor på en och samma dag.

”Ett ärligt förlåt och ’solen’ kommer tillbaks med ett fantastiskt vackert leende på läpparna. Jag blir bländad av kärlek. Det händer något med oss när vi tar oss tid att gå in i kyrkan och stilla våra hjärtan”, skriver Carola och fortsätter:

”Nu laddar vi för veckan som kommer! Våren är på väg…”.

Foto: TT/Instagram

Annons