Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Älskade TV4-profilerna bekräftar relationen – har träffats i flera år

05 jun, 2024, 18:30 
Flera TV4-profiler har kommit nära varandra under åren.
Annons

Nyhetsmorgon är lite som en lägereld. Varje morgon samlas ett gäng morgontrötta svenskar och tar del av det som sker i direktsändning, samtidigt som de sveper en kopp kaffe och försöker komma i form.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

I rutan råder ofta god kemi mellan programledarna. Flera av dem är dessutom goda vänner privat och gillar att umgås även utanför den berömda tv-rutan.

Samtidigt är det svårt att ses utanför jobbet. TV4-profilerna måste pricka rätt i schema, se till så att den andra inte jobbar, och många har även barn, vilket gör att de prioriterar familj framför kollega.

Annons
Soraya Lavasani
Soraya Lavasani är en av alla TV4-profiler som gillar att umgås med sina kollegor utanför rutan.Karin Törnblom/TT

Soraya Lavasani om problemen

Soraya Lavasani är en av Nyhetsmorgons mest erfarna profiler. Hon älskar sina kollegor och tycker det är fantastiskt att de har så bra sammanhållning även utanför jobbet.

– Men vi tar gärna tillfällen i akt att ses om vi kan, men det brukar vara väldigt lång planeringstid, i och med att alla jobbar olika tider och hej och hå. Men det finns verkligen en vilja att ses när det funkar. Och när vi gör det är det jättekul att ses utanför studion, säger Soraya Lavasani till Femina.

Annons

Sorayas relation med Jesper

Soraya jobbade länge med dåvarande TV4-stjärnan Jesper Börjesson. De var en mycket uppskattad duo och tittarna älskade att se Jesper och Soraya hålla låda i tv.

För fyra år sedan valde Jesper att lämna mediebranschen. Han hade då jobbat på TV4 i 25 år. Soraya bekräftar dock att hon fortfarande har kontakt med sin tidigare parhäst.

– Absolut, vi hörs! Vi brukar skriva till varandra på Whatsapp, och så brukar vi försöka få in en lunch eller en aw. Det är inte superfrekvent, men säg en gång i halvåret i alla fall. Det är jättekul att catcha upp med någon som man ändå jobbade så nära under många år.

Jesper Börjesson
Jesper Börjesson, före detta programledare på TV4 som lämnade rutan efter 25 år.Olle Sporrong/Expressen/TT

Foto: TT

Annons