Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Alvaro Estrellas svåra kamp med sambon – så övervann de motgångarna

12 feb, 2022, 12:00 
Lars Johansson
Alvaro Estrella Melodifestivalen 2022
Länge fick Alvaro Estrella stå i skuggan av Måns Zelmerlöw, Eric Saade och Danny Saucedo. Men den långa kampen gav resultat – precis som stödet från sambon Vicky Victoria Perez.
– Vi har inte lika mycket egentid längre, man hinner inte med, säger artisten.
Annons
MELLO 2022: Här är bidragen i deltävling 2!Brand logo
MELLO 2022: Här är bidragen i deltävling 2!

Med fartfyllda, sensuella och flirtiga poplåten”Suave” kliver Alvaro Estrella, 41, på nytt upp som en av de tävlande artisterna i rampljuset på Melodifestivalens scen, för tredje året i rad.

Den här gången som favorittippad stjärna. Kampen för framgång har varit lång. Och åren där inte allt varit glitter och glamour har gjort Alvaro ödmjuk.

Alvaro Estrella tävlar i Melodifestivalen 2022

– Jag är tacksam över att få vara med för tredje året. Det är ett kvitto på att jag är på rätt väg, säger Alvaro Estrella till Expressen.

Relationen till Melodifestivalen började med att Alvaro i åratal dansade bakom andra stjärnor som Måns Zelmerlöw, Eric Saade och Danny Saucedo.

Först 2014 var det dags för Alvaro att själv ta steget att för första gången ställa upp som artist och sångare med ”Bedroom”. Sen kom det att dröja sex långa år innan Alvaro på nytt fick chansen att greppa mikrofonen i Sveriges största musiktävling.

Annons

Alvaro Estrellas långa kamp för att lyckas

Hans största stöd genom alla år av kampen för att aldrig ge upp hoppet om än större framgångar på scen, är kärleken, sambon och dansaren Vicky Victoria Perez, 41, som vi såg dansa bakom Alvaro på scen senast förra året på Melodifestivalens scen.

Paret träffades redan för 24 år sedan, när de två som tonåringar skulle dansa med varandra i en dansshow.

– Två månader senare var vi ett par, berättar Vicky för Loppi.

Och sedan dess har paret varit oskiljaktiga

– Victoria och jag gör allting tillsammans, säger Alvaro i en intervju till Leva & bo.

Så sant som det är sagt. Ingenting kan få Vicky att vika från Alvaros sida. Förrförra året dansade Vicky höggravid bredvid Alvaro på Melodifestivalens scen, och strax senare föddes parets son, Daniel.

Idag är paret kärare än någonsin och i en intervju i Loppi avslöjar Alvaro:

– Vi har inte lika mycket egentid längre, man hinner inte med. Största fokuset är Daniel men vi försöker ändå göra speciella saker för varandra när det går. Det är viktigt att visa uppskattning för varandra i alla situationer men extra viktigt när man har barn.

Annons

Så får Alvaro Estrella kärleken att blomstra

Det är enkelt att se kärleken som är så stark efter mer än 24 år tillsammans. Den övervinner allt. Alvaro hyllar sin livspartner Vicky och berättar hur befriande det är att kunna bolla någon som förstår ens arbete. Och när Alvaro ger sina bästa tips på att få karriär och familjeliv att gå ihop säger han:

– Att alltid ha balans med karriär och familj. När vi är hemma så tar vi inte med oss jobbet och tvärtom. Att man verkligen skiljer på dessa två. Och viktigaste av allt, att stötta och lyssna på varandra.

Och vad betyder låttiteln Suave?

– Suave betyder mild på spanska. Låten handlar om en flört, när man blir knäsvag och det pirrar i magen, säger Alvaro till Expressen.

Och det vackert att se hur Alvaro och Vicky fortfarande lyckas locka fram den känslan i varandra.

Foto: TT

Annons