Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Amadeus hemliga kärlek – sanningen om Carolas relation till flickvännen

09 sep, 2022, 19:00 
Carola Häggkvist och Amadeus Söögard

Carola Häggkvist firade verkligen stort när hon fyllde 56 år!

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist, 56, är sångfågeln som levererat högoktaniga klassiker som ”Främling”, ”Säg mig var du står, ”Fångad av en stormvind”. Ja, låtskatten är fullpackad med välkända låtar.

I torsdags firade hon 56 år och redan dagen innan smygfirade hon med att greppa ett par ballonger och bege sig ut på en SUP-bräda med högklackat på skorna. Det var aningen svajigt och ett tag såg det nästan ut som att hon skulle bli fångad av en stormvind.

Nu lämnar jag detta märkliga ’skit år’ bakom mig ( även fast det funnits en del ljusglimtar såklart ) Nu har jag blivit visare, dragit lärdom, blivit modigare och roligare. Nu får vinden visa mig vägen än mer även om det innebär att jag ska få paddla mig framåt på mage”, skriver hon på Instagram.

Annons

Carolas bild på Amadeus flickvän

Carola Häggkvist lyckades kliva av brädan och kunde dagen efter fortsätta det stora firandet. Dottern Zoe Häggkvist kom med tårta på sängen, innan Carola letade sig in mot staden för att njuta av frukost i goda vänners lag.

På plats för att fira artisten var även sonen Amadeus Sögaard, som Carola har tillsammans med Runar Söögard. Även sonens flickvän Matilda Linderoth var med för att fira den folkkära artisten.

Hon passade även på att dela med sig av en bild på Amadeus och Matilda, som vanligtvis inte syns speciellt mycket, och det såg verkligen ut som att paret njöt av allt firande!

Annons
Amadeus Söögard och Matilda Linderoth
Amadeus Söögard och Matilda Linderoth firade Carola Häggkvist.

Carolas ord om Amadeus flickvän

Det är tidigare känt att Carola uppskattar Amadeus flickvän. Därför kändes det säkert väldigt betydelsefullt för Carola att Matilda tog sig tid för att fira henne.

– Det är jätteroligt! Det är bonus i livet – det blir bara bättre och bättre med åren. Jag får ha glada barn, och Amadeus har hittat en så bra tjej. Det gör mig glad, har Carola tidigare sagt till Expressen.

Så härligt!

Zoe Häggkvist, Amadeus Söögard och Carola Häggkvist
Zoe Häggkvist, Amadeus Söögard och Carola Häggkvist.

Foto: TT/Instagram

Annons