Amelia Adamos ärliga ord om vänskapen med Paolo Robert

amelia adamo paolo roberto

Den senaste veckan har många kändisar uttalat sig om Paolo Roberto och hans sexköp. Nu ger Amelia Adamo, som känner Paolo väl, sin syn på saken.

Den legendariska journalisten och tidningsdrottningen Amelia Adamo, 73, intervjuades nyligen i podcasten Fördomspodden. Där berättade hon om sin nya bok Kvinnoarvet, men fick också frågor om vänskapen med programledaren och entreprenören Paolo Roberto.

Den senaste veckan har Paolo Roberto varit på varenda löpsedel efter att han blivit gripen för att ha köpt sex, på en bordell i centrala Stockholm. I en intervju med TV4:s Jenny Strömstedt kallade han den brottsliga handlingen för ett “självskadebeteende”, vilket väckte ännu mer reaktioner.

Så ser hon på vänkapet efter sexköpet

Paolo Roberto och Amelia Adamo är båda från Italien och i intervjun får hon frågan om deras vägar har korsats någon gång.

– Han har varit oerhört synlig i min italienska del av världen.

– Han har inte råkat illa ut han har varit något så helvetes dum. Och då så ställs man alltid inför frågan, när någon som är ens vän beter sig som ett svin. Är det fortfarande ens vän då?

Och vad kom du fram till, frågar journalisten Emil Persson.

– Ja. Hans handlingar är förkastliga. Men herregud. Jag tror på förändring, inte att människa är förtappad. Han får väl visa det då. Att han är värd att vara vän med.

Foto: TT