Anders Bagge lämnar – går skilda vägar efter bara ett år: "Ett minne blott"

23 dec, 2022, 19:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Anders Bagge har nu valt att bryta upp.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Anders Bagge har en lång och gedigen karriär inom musikbranschen. Han har samarbetat med några av världens största artister genom tiderna, så som Celine Dion och Madonna. Men det var efter debuten i Idoljuryn, för hela 13 år sedan, som han blev känd för den större delen av svenska folket.

Till en början satt han då sida vid sida med exfrun Laila Bagge. Men var då singel. Sedan dess har det hänt mycket. Han har funnit kärleken på nytt i före detta Fröken Sverige, Johanna Lind.

Nyligen tog Anders ett stort beslut och sålde sitt älskade hem på Färingsö, för att i stället köpa ett gemensamt 1600-tals slott med Johanna. Men nu ger Anders plötsligt en nytt framtidsbesked.

Anders Bagges besked: Lägger ner

Recept.se Nyhetsbrev

Anders Bagge har många strängar på sin lyra. Vid sidan av Idol och musikkarriären är han även radiopratare. Tillsammans med medieprofilen Arantxa Alvarez har han i tre säsonger drivit radioprogrammet Maracas i Mix Megapol. En period som pågått sedan september i fjol.

Annons

Men nu avslöjar dem att den eran är över.

– Ja nu är det faktiskt med ett lite tyngre hjärta som vi säger tack och hej för denna period, eller hur Bagge?, säger Arantxa i en video på Instagram.

Anders svarar:

– Ja för denna period säger vi tack och hej, Maracas är nu ett minne blott.

Anders och Arantxa har blivit goda vänner under tiden som kollegor, men nu går de alltså skilda vägar.

"Väldigt tråkigt"

De berättar vidare att följarna nu får följa dem på varsitt håll i andra kanaler och program. Och även för Hänt bekräftar Arantxa att Maracas läggs ner.

"Väldigt tråkigt såklart att Maracas läggs ner”, skriver hon.

Men nya äventyr väntar! Anders får vi bland annat se när Idol återvänder nästa år. Och i sociala medier är han inte blyg med att dela med sig av livet med sin älskade hustru Johanna.

Foto: TT

Annons