Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Bagge säljer lyxvillan – flyttar till slott: Otroliga bilderna inifrån

09 jun, 2022, 05:00 
AvIndra Nordemar

Wow! Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge flyttar till ett slott – se bilderna nedan!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Året var 2016 då musikproducenten och tv-profilen Anders Bagge bekräftade att han funnit kärleken på nytt. Före detta Fröken Sverige, Johanna Lind, var den som hade fångat hans hjärta. Två år senare ringde bröllopsklockarna.

I dag är makarna lyckligt gifta och har sedan bröllopet bott i Anders ute på Färingsö i Ekerö. Men snart går flyttlasset, och det går inte att säga annat än wow(!) till det nya häpnadsväckande boendet.

Anders och Johanna Bagge köper Rastaborgs slott

Anders och Johannas nya hem blir deras första gemensamt ägda hus, eller rättare sagt slott, som det faktiskt är.

Annons

Slottet Rastaborg är beläget på Ekerö och har anor från 1600-talet, men har renoverats och moderniserats ett flertal gånger under århundradena.

– Det är väldigt häftigt faktiskt. Det är ett slott där det innan har varit olika verksamheter som gör att vi kan jobba med just våra projekt och få det lite mer uppdelat, berättar Anders för Expressen.

1500 kvadratmeter och sex hektar

Ja, plats finns det gott om. Slottet har en kvadratmeteryta som uppgår till 1500, fördelat på en huvudbyggnad, två sidobyggnader, ett garage och en grindbyggnad, samt en tomt på svindlande sex hektar.

– Nu kan jag få så mina rosenbuskar som jag alltid drömt, säger Anders.

Ja rosenbuskar – plus 40 äppelträd, tio päronträd, tre plommonträd och ett bigarråträd som makarna får på köpet, och mycket mer.

– Det känns härligt och romantiskt faktiskt tycker jag, att vi får ha det så. Nu har vi varit tillsammans ett tag, och det är väl nästa steg att få något gemensamt.

Annons

Bilderna på makarna Bagges nya fantastiska hem

Annons
Annons

Foto: TT, Erik Olsson Fastighetsförmedling

Annons