Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Bagges beslut med hustrun Johanna Lind – efter 4 år som gifta: "Det som behövs..."

14 jan, 2023, 20:12 

Nu berättar paret om det stora gemensamma beslutet i relationen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Anders Bagge, 54, gifte sig med kärleken Johanna Lind, 51, år 2018, efter att de blivit blixtförälskade två år tidigare.

Sedan dess bor paret, och deras många hundar, i en lyxvilla på Ekerö. Men i början av sommaren 2022 avslöjade de att de köpt sin första gemensamma bostad.

Det nya hemmet är inget mindre än ett slott på hela 1500 kvadratmeter, beläget på Ekerö. Det är närmare bestämt vackra Rastaborgs slott, som byggdes på 1600-talet.

Anders och Johannas fantastiska nya hem!

Bakslaget för Anders Bagge och Johanna Lind

Men drömmen om flytten gick inte riktigt helt som planerat. Tanken var att familjen skulle flytta in i det nya hemmet i augusti, med i september berättade Anders för Expressen om de ändrade planerna.

Annons

– Vi har ju det andra huset. Det är bara det att det är svårt med all logistik och jag har precis avslutat min turné, nu i söndags och sen håller jag på att spelar in ett nytt program. Jag har varit här jättemycket, men vi har inte börjat sova här än, sa han då.

– Ge mig ett par veckor till så blir det bättre.

Anders Bagge med frun Johanna Lind Bagge efter deltävling 4 i Melodifestivalen 2022. Anders Bagge är en av vinnarna som går direkt till final.
Vilken lycka att kunna köpa en bostad ihop!

Anders Bagges beslut med hustrun Johanna Lind – efter 4 år som gifta

Anders och Johanna har inte bara tagit det stora beslutet om att investera i en bostad tillsammans. I en intervju med Hänt berättar Johanna att de dessutom ska ge sig på att renovera slottet.

Och det är ingen enkel process, förklarar hon.

Annons

– Vi tar en sak i taget, först ska vi komma på plats och få upp alla grejer ur kartongerna. Sen tar vi det steg för steg, säger Johanna till Hänt och fortsätter:

– Vi kommer ta rum för rum, det som behövs. Men Rastaborg är ett gammalt ställe och där gäller det att bevara och förvalta och förnya det som behövs göras. Men inte ta bort historian så det ska man göra med kärlek och omsorg och inte stressa på.

Annons