Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Bagges beslut med sin älskade Johanna – har bestämt sig

16 maj, 2023, 17:30 

Nu har Anders Bagge bestämt sig.

Annons

Johanna Lind Bagge och Anders Bagge lever ett sant drömliv. I år firar de fem år som gifta och tillsammans med sina hundar, eller svansbarn som de kallar pälsdjuren, tycks kärleken vara ständigt pulserande.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Efter giftermålet 2019 bodde paret i Anders Bagges hus ute på Ekerö, men förra sommaren stod det klart att paret haft betydligt högre ambitioner och flyttat in på ett lyxigt slott.

Slottet Rastaborg har anor från 1600-talet och är beläget på Ekerö. Med andra ord behövde inte Johanna och Anders kånka på sina packväskor speciellt långt för att installera sig på slottet.

Annons
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge njuter av livet.

Johanna Lind Bagge om flytten

Här har Anders, Johanna och hundarna gott om utrymme att röra sig på det 1500 kvadratmeter stora området. Paret har dessutom nära till sina vänner och andra populära djur som exempelvis hästar.

Johanna Lind Bagge har tidigare sagt att man tar en sak i taget, packar upp kartong för kartong och försöker bo in sig i det nya huset.

– Vi kommer ta rum för rum, det som behövs. Men Rastaborg är ett gammalt ställe och där gäller det att bevara och förvalta och förnya det som behövs göras. Men inte ta bort historian så det ska man göra med kärlek och omsorg och inte stressa på, sa hon till Hänt.

Annons

Anders Bagges beslut

Samtidigt har Anders Bagges andra hus på Ekerö funnits kvar i hans ägor. Men nu är det dags att göra sig av med det, något som han berättar om på Instagram.

”Ibland för livet en i olika riktningar spännande men osäkert. Finns mycket att ta vara på därute älskar min brygga den får mig i balans har haft den och huset i 17 år och nu ska jag sälja det! Livet tar olika vägar”, skriver han.

I kommentarsfältet är det många som tycker det är trist att ta del av Anders Bagges beslut.

Annons

”Man ska aldrig göra sig av med något som man älskar, mår bra av och hämtar energi”, skriver en person.

”Behåll och hyr ut, känn efter ordentligt”, skriver en annan.

Anders Bagge, Johanna Lind Bagge och hundarna
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge med sina hundar.

Foto: TT/Instagram

Annons