Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Bagges okända bonusson – så ser han ut!

23 jun, 2022, 15:00 
AvSimon Holm Stålhand

Anders Bagge har en relativt okänd bonusson.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Anders Bagge är en av Sveriges mest aktuella artister efter sitt framträdande i Melodifestivalen med låten Bigger than the universe . Innan det var han ett populärt inslag i TV4:s långkörare, Idol.

Men något som kanske inte uppmärksammats i lika stor skala är Anders Bagges privatliv. I tidigare intervjuer har han uttryckt sin sorg över att han aldrig fått egna barn.

Men han har varit gift ett par gånger.

Anders Bagge gifte sig för första gången med Laila Bagge under 1994. De skiljde sig efter sju år som gifta. Sedan var han återigen tillbaka vid altaret. Denna gång var det med Sara Johansson under 2010. Men efter bara två år som gifta beslutade även de att gå skilda vägar.

Anders Bagges tuffa tid

Det blev sedan tredje gången gillt för vår folkkära stjärna och 2018 gifte han sig med sin nuvarande fru Johanna Lind Bagge.

De har tidigare berättat att de har försökt skaffa barn, men det har inte gått vägen.

– Jag hoppades självklart på att man skulle få barn. Det går inte, jag har gett upp det, har Anders Bagge tidigare sagt till Djurbibeln.

Annons

Men trots att Anders Bagge inte kan få egna barn så har han åtminstone en tröst. Hans fru, Johanna Lind Bagge har nämligen en son från ett tidigare förhållande!

Daniel, som Johanna Lind Bagges son heter, föddes 2000 då Johanna Lind Bagge ännu var gift med Djon Claussen.

I februari la Johanna Lind Bagge upp ett inlägg på Instagram där hon visade upp sin son.

"Idag fyller du år min älskade Daniel ,min stora pojke/man. Så stolt över dig då du pluggar tufft och jobbar hårt, målinriktad och har stor integritet, säger vad du tycker, står upp för vad som är rätt och fel, går in och hjälper de som behöver samtidigt som du har det största av hjärta. Älskar dig överallt annat och idag är den din dag. kramar mamma", skrev hon då.

Annons