Anders Bagges ord om händelsen med Cornelia Jakobs: "Jag är ingen elak människa"

12 mar, 2022, 22:20 

Anders Bagge kallar händelsen med Cornelia Jakobs för "bullshit".

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

Hon hoppade, skrek och grät glädjetårar – Cornelia Jakobs, 30, var givetvis överlycklig när hon fick reda på att hon vunnit hela Melodifestivalen med låten "Hold Me Closer".

På andra plats kom Anders Bagge, med låten "Bigger Than the Universe". I en intervju med Expressen direkt efter finalen berättar han hur glad han är för Cornelias skull.

– Jag är vansinnigt glad, jätteglad för Cornelia Jakobs, säger han.

Cornelia Jakobs jublar med pokalen Sångfågeln efter att ha korats till vinnare med låten Hold Me Closer under lördagskvällens final i Melodifestivalen på Friends Arena.
Cornelia är vinnaren av Melodifestivalen!

Anders Bagges ord om händelsen med Cornelia Jakobs: "Bullshit"

När Expressens reporter Ellinor Svensson sedan frågar om Cornelias uppmärksammade Idol-audition, där Anders satt i juryn och påstås ha sågat Cornelia, förklarar han dock att han aldrig var elak.

Annons

– Det där vetefan, det är bullshit, så var det inte, säger han.

– Jag tror inte jag var elak, men var jag det, för jag har beställt tejpen, så ska vi kolla. Men jag är sällan elak mot människor.

Anders Bagge bad om ursäkt till Cornelia Jakobs

Anders förklarar samtidigt att det är sant att han har bett om ursäkt till Cornelia i veckan, men understryker att han inte varit elak.

– Jag sa att "om jag sa något så kanske jag tyckte någonting då", men jag är ingen elak människa, säger han till Expressen.

Idag är Cornelia och Anders goda vänner.

Anders Bagge och Cornelia Jakobs
Idag är Cornelia och Anders goda vänner.
Annons
Annons