Anders Bagges stora bråk med hustrun Johanna – efter alla år ihop

24 sep, 2022, 09:09 
https://image.svenskdam.se/295259816_644336913495618_5794031965614684066_n.jpg.jpg?imageId=8692053&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Simon Holm Stålhand

Så hanterar de konflikterna.

Annons

Anders och Johanna Bagge har hållit ihop ett bra tag nu. Det var under 2018 som paret gifte sig och de kilar fortfarande stadigt och stabilt!

Det finns många som fortfarande försöker klura ut vad som är hemligheten i ett bra förhållande, och det är kanske så att vi kan lära oss något från Anders och Johanna.

De är nämligen varandras största fan, de finns alltid vid varandras sida för att stötta och peppa. Men även om kärleken blomstrar mellan makarna så har även de dispyter ibland. Johanna berättar för Hänt om när hon och Anders kan hamna i luven på varandra.

– Det är mycket känslor och så. Bråkar, det är klart att vi gör det som alla andra men det handlar mest egentligen om att Anders har känslorna utanpå kroppen. Jag är mer ankaret som är lugn, säger Johanna och fortsätter:

– Men jag tror att om man inte har olika åsikter ibland så är det inte ett hälsosamt förhållande, utan det är bara bra. Men det verkligen är ingenting som är långsiktigt utan snabba känslor som går över lika fort. Så inte mer än något annat faktiskt.

Annons

Så hanterar paret dispyter

De hamnar kanske inte ofta i luven på varandra, men de har tillsammans jobbat fram en taktik för att hantera situationerna när de uppkommer. Att skrika på varandra är kanske inte det bästa alternativet, enligt Johanna.

– Nej men om det är något som är en diskussion så låter vi det aldrig bli en diskussion eller går in i det. Då är det bättre att man går ut med hundarna och låter känslorna i så fall landa och så brukar det ge sig, förklarar hon och fortsätter:

– Men musiker, mycket känslor och så vidare. Men precis som det ska vara, tänk om man inte hade känslor så här som en hjärtfrekvens utan bara helt plant då vore man ju död.

Annons