Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Anders Bagges stora sorg efter dödsfallet i familjen: ”Bottenlös saknad”

28 jan, 2022, 08:15 

Anders Bagge beskriver den stora sorgen efter att han och frun förlorat en älskad familjemedlem.

Annons
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Anders Bagge är musikproducenten som blev folkkär efter sin medverkan i Idoljuryn. Nyligen avslöjades det även att han själv är en sångare av rang när han deltog i programmet Masked Singer, men att han alltid lidit av scenskräck.

Men musik är inte Anders Bagges enda passion. Han har även en stark kärlek till hundar och allt som hör hundlivet till. Han brinner för att hjälpa hundar som inte har något hem att hitta sin perfekta familj och den resan har tv-tittarna tidigare fått följa i programmet Bagges hemlösa hundar.

Bagges engagemang har berört många och därför sörjde hans fans med honom när han och frun Johanna Lind Bagges älskade hund Selma gick bort nyligen, detta kort tid efter att deras andra hund också gått bort.

Annons

– Det är bara en stor, bottenlös sorg som är svår. Det finns inga ord som hjälper egentligen. Det gör ont att se ens hustru vara så otroligt ledsen för det är hennes hundar från början och hon har haft dem i 15 år. Och nu dör båda inom loppet av tre månader, säger han till Expressen.

Han beskriver tomheten som uppstått i huset nu när båda hundarna är borta.

– Vi har ganska hårda trägolv, och så fort jag gick någonstans så hörde man deras klor som gick efter en. Det är helt tyst, säger Anders Bagge.

– Den är obeskrivlig, det är en obeskrivlig sorg. En hund gör ju sällan någon illa, den ger ju bara en massa kärlek. Det är skitjobbigt, fortsätter han.

Annons