Anders Bagges tårar när han fick sin Johanna

Anders Bagges tårar när han fick sin Johanna

I lördags fick Anders Bagge sin brud.Johanna Lind sa ja inför en fullsatt kyrka.Och vilket bröllop det var!

Gästlistan till bröllopet var stjärnspäckad och stora delar av den svenska artist- och kändiseliten var på plats i Eric Ericssonhallen. Bland de inbjudna fanns personligheter som Carolina Gynning, Kristin Kaspersen, Malou von Sivers och hennes man Sten. Även celebriteter som Annika Duckmark, fd fröken Sverige och Ace of Base-sångaren Ulf Ekberg.

Ja, vi kan hålla på i evigheter med att lista kända namn från gästlistan. Men vi stannar där.

Läs mer: Eugenies bröllop blir kändistätt – och väldigt dyrt

Gästerna fick chansen att mingla lite utanför kyrkan innan det var dags för höjdpunkten. Anders Bagge var märkbart rörd när han kom in i kyrkan. Han hade tvingats ta stöd av en käpp efter att olyckan varit framme i somras och han bröt benet under en fotbollsmatch. Men det var inget som hindrade någon.

Väl uppe på altaret fortsatte känslorna att flöda. När Johanna kom in i kyrkan, i sin klassiskt vita brudklänning, var det en tårögd Anders Bagge som tog emot. Så fint!

Såklart fanns även familjens älskade hundar med vid vigseln, något som Bagge påpekade för Svensk Damtidning redan i vintras.

– Vi måste hitta en kyrka där man får ta med sig hundar in. De ska ju vara brudnäbbar.

Paret avslöjade även på lördagen att bröllopet och alla förberedelser ska bli en tv-serie som sänds i höst på kanal sju under namnet Cirkus Bagge.

Läs mer: Häpnadsväckande detaljen – efter Anders Bagges förlovning

I nästa veckas nummer av Svensk Damtidning kan du läsa ett långt reportage med exklusiva bilder om hur paret gjorde sig fina inför vigseln! 

Foto: Malin Bondeson