Anders Bagges vändning med hustrun Johanna – flytten stoppas

11 sep, 2022, 14:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Anders Bagges flytt till slottet med hustrun Johanna har inte blivit av.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

Året var 2016 då musikproducenten och tv-profilen Anders Bagge, 54, bekräftade att han funnit kärleken på nytt. Före detta Fröken Sverige, Johanna Lind, 50, var den som hade fångat hans hjärta. Två år senare ringde bröllopsklockarna.

Sedan dess har makarna och alla deras hundar bott i Anders lyxvilla ute på Ekerö. Men i början av sommaren stod det klart att de äntligen skaffat sitt första gemensamma boende – anrika Slottet Rastaborg.

I augusti skulle flyttlasset ha gått... Men planerna har ändrats.

Anders och Johanna Bagges nya lyxboende

Slottet, även det beläget på Ekerö, har en kvadratmeteryta som uppgår till 1500, fördelat på en huvudbyggnad, två sidobyggnader, ett garage och en grindbyggnad, samt en tomt på svindlande sex hektar.

Annons

– Det känns härligt och romantiskt faktiskt tycker jag, att vi får ha det så. Nu har vi varit tillsammans ett tag, och det är väl nästa steg att få något gemensamt, har Anders tidigare sagt till Expressen.

Anders och Johannas nya hem!

I slutet av augusti gästade Anders radioprogrammet "Gry Forsell med vänner" i Mix Megal, och avslöjade då att tiden för flytt äntligen var kommen.

– Vi ska flytta dit i dag. På vår bröllopsdag så ska det bli så att vi utgår från Rastaborg, sa han då.

Anders och hustrun Johannas flytt till slottet stoppas

Bröllopsdagen var den 25 augusti, men det blev inte att vakna upp på slottet då heller. Till Expressen berättar han nu att inflyttningen stoppats av diverse skäl.

– Vi har ju det andra huset. Det är bara det att det är svårt med all logistik och jag har precis avslutat min turné, nu i söndags och sen håller jag på att spelar in ett nytt program. Jag har varit här jättemycket, men vi har inte börjat sova här än, säger han och fortsätter:

Annons

– Ge mig ett par veckor till så blir det bättre.

Flytten kommer alltså att ske – bara lite senare än tänkt! Förhoppningsvis får makarna ordning på allt snart så det får njuta av sitt häpnadsväckande nya hem.

Foto: TT

Annons