Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Borg och Dominika visade upp kärleken

02 sep, 2015, 08:00 
Agneta Nisbeth
dominika anders borg
Annons
Reinfeldt_CARBYR2

Förre finansministern Anders Borg och pr-kvinnan Dominika Peczynski har för första gången visat upp sin kärlek i offentligheten. På tisdagskvällen anlände de hand i hand till Fredrik Reinfeldts bokrelease på Nedre Manilla på Djurgården.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Paret har hittills valt att hålla en låg profil och de var bland de sista att anlända till Nedre Manilla för att lyckönska Reinfeldt till boken “Halvvägs”. Både Borg och Peczynski strålade och var på gott humör. På frågan hur det går med kärleken sprack Borg upp i ett stort leende och svarade:

– Det går bra med den! sedan hastade han in på festen som bestod av tidigare partikamrater, alliansvänner, och toppar från svenskt närings- och kulturliv.

Relationen mellan Borg och Dominika Peczynski blev offentlig i februari i år.

Av: Liv Sander.

Bilder: Carolina Byrmo.

Annons