Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Borg skiljer sig för Army of Lovers-stjärna

17 feb, 2015, 08:22 
Annons
Borg-45

Förre finansministern Anders Borg, 47, skiljer sig efter att ha inlett en relation med pr-konsulten och ex-artisten Dominika Peczynski, 44.

Det bekräftar Borg för Expressen och berättar:

– Vi kommer gemensamt, min hustru och jag, att lämna in skilsmässopapper. Nu ligger mitt fokus naturligtvis på att säkra tryggheten för min familj.

borg-6

Anders Borg och hustrun Sanna har känt varandra i nästan hela sitt liv.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag flyttade ihop med min hustru redan när jag var sexton. Hon är två år äldre och jag flyttade med när hon köpte en lägenhet i Norrköping.

Pendlade till Katrineholm

Anders Borg pendlade under alla år som finansminister till hemmet i Katrineholm.

Dominika Peczynski separerade nyligen från sambon Yoav Bartal. Han har bland annat jobbat som sakkunnig i regeringskansliet och som pressekreterare hos Peczynskis väninna, den tidigare jämställdhetsministern Nyamko Sabuni, under Reinfeldts tid vid makten.

Dominika-2

Dominika Peczynski driver nu pr-byrån Mafioso i Stockholm. Hon blev ett ansikte för svenska folket under 1990-talet som medlem i popgruppen Army of Lovers. Hon har även varit programledare i TV3 och Kanal 5.

Foto: Stella Pictures

 

Annons