Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Hansens barnbesked – väljer nu att berätta

03 maj, 2024, 17:30 
Anders Hansen
Karin Törnblom/TT
Anders Hansens har ett barnbesked att ge oss!
Annons

Anders Hansen har blivit hela Sveriges psykiater. Med sin trygga framtoning och subtila charm får han fler och fler att upptäcka nya saker om sig själv och sitt inre. Nu senaste med SVT-succén Din personlighet.

Anders har även skrivit böcker, sommarpratat och gjort otaliga uppskattade föreläsningar. Men på privatfronten har 50-åringen fortfarande en stor dröm som inte blivit realiserad ännu.

Irma Lehtosalos bluff – har lurat fansen!Brand logo
Irma Lehtosalos bluff – har lurat fansen!

Anders Hansens barnbesked – nu avslöjar han sanningen

Anders har vid flera tillfällen sagt att han vill skaffa barn. Men livet och dess omständigheter har kommit emellan, avslöjar han i en ny intervju med Hemmets journal.

Anders Hansen
Anders när han gästade Carina Bergfeldts talkshow.Karin Törnblom/TT

– Tyvärr har jag inte kommit något närmare det målet. Någon gång skulle jag gärna vilja få uppleva det men jag är inte där riktigt ännu. I och för sig borde det ha hänt vid det här laget, säger Anders.

Annons

Anders, som är singel och fri som fågeln, kan dock tänka sig att vänta.

– Jag känner ingen stress över att skaffa familj. Jag låter mig inte definieras av vad andra tycker om mig. Jag har alltid varit superindividualistisk och låter inte andras åsikter bestämma hur jag ska leva eller se på mitt enda liv, har han sagt i en intervju med Aftonbladet Livsstil.

Anders Hansen: "Rätt påfrestande"

Kanske har Anders känt av att den biologiska klockan tickar. Han fyllde 50 i januari och har känt av den klassiska åldersnojan.

– Ska jag vara ärlig tyckte jag faktiskt att det var rätt påfrestande att fylla 50. Det är en stor siffra. Jag tänkte på hur jag under min uppväxt betraktade 50-åringar som gamla människor. Det rimmar inte riktigt med hur jag ser på mig själv idag. Fast egentligen är det nog hur fort tiden går, snarare än åldern i sig, som jag är rädd för. Livet bara rusar på. Jag inser samtidigt att det är en ynnest att få bli 50, särskilt om man ser det historiskt. Av de nästan 110 miljarder människor som har funnits på jorden dog hälften före tonåren, säger Anders till Hemmets journal.

Annons