Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Jensen bekräftar lyckan – beslutet med Charlotte Perrelli och barnen!

28 maj, 2023, 18:00 

Anders Jensens kärleksförklaring till Charlotte Perrelli – mitt under utlandssemestern!

Annons

Ibland är det svårt att hänga med i svängarna. Charlotte Perrelli, maken Anders Jensen och barnen tycks ständigt hitta på nya äventyr – och rör sig mellan olika städer, länder och platser hela tiden.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Just nu befinner sig familjen i sitt älskade Spanien. Men den här gången är det inte lyxvillan i Marbella de huserar i. I stället har familjen sökt sig till det förtrollande Barcelona, en stad som osar puls, shopping och kultur.

Som så många gånger förr har Charlotte bestämt sig för att dela med sig av solsemestern med sina följare på sociala medier. Hon skriver även lyckligt om resan på sin blogg.

Annons
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli lever ett liv som kantas av lyx.

Charlotte Perrellis lycka utomlands!

I ett inlägg beskriver hon hur familjen tagit in på ett lyxigt hotell, precis vid stranden, och hur värdefullt och ”sjukt mysigt” det är att få tillbringa en helg med Anders och de stora barnen.

”Helt magiskt. Staden kryllar av turister ( som alltid) MEN Coldplay är i stan och det hjälper så klart till. Dit ska vi ikväll! Barnen fick det i Julklapp och de har velat se Coldplay i flera år. Ikväll är det äntligen dags!”, skriver en lycklig Charlotte.

Annons

Hon berättar även att familjen varit framme och tittat på uppbyggnaden av kyrkan Sagrada Família. Byggandet började redan 1882, men har ännu inte byggts klart. Enligt Charlotte är det nu bara tre år bort.

”Det vackraste jag sett!”, konstaterar hon.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli var helnöjd med besöket till Sagrada Familia och beskrev det som ”det vackraste jag sett!”.

Anders Jensens kärleksförklaring

Men det är inte bara vackra kyrkor, stora band och att befinna sig i en kulturell stad som är värd att nämnas. Det är Anders Jensen högst medveten om och i ett inlägg på Instagram berättar han om varför:

Annons

”Stort grattis på mors dag. Vår centrala mittfältare som håller ihop familjen, styr upp, planerar, bokar, läser läxor, hämtar, lämnar, lagar mat etc. Ständigt med ett leende på läpparna och ett glatt humör. Du har fler timmar en någon annan per dygn. Du är fantastisk! Vi älskar dig”, skriver Anders Jensen.

Inlägget är så klart riktat till Charlotte Perrelli. Till inlägget har hon kommenterat med en massa hjärtan, emojis som visar att hon verkligen uppskattar den fina gesten från Anders!

Foto: TT/Instagram

Annons