Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Jensen bryter tystnaden – situationen med Charlotte Perrelli: ”Inte bra”

20 maj, 2024, 19:30 
Anders Jensen om livet med Charlotte Perrelli.
Annons
7 saker du inte visste om Charlotte PerrelliBrand logo
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Anders Jensen och Charlotte Perrelli lever ett lyckligt liv tillsammans. Sedan en tid tillbaka har de sin bas i Marbella, Spanien, men har även en lyxvilla i Djursholm och ett vinterparadis i Åre till sitt förfogande.

I Spanien går barnen i skola, samtidigt som Charlotte ägnar dagarna åt att plugga spanska. Däremot är Anders Jensen inte hemma så ofta som familjen hade önskat, då han har ett jobb som kräver att han flänger mellan olika länder.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har numer sin bas i Marbella, Spanien.Karin Törnblom /TT

Anders Jensen: ”Inte någon bra plan”

Situationen är inte optimal. Anders hade så klart önskat att han kunde vara hemma oftare, även om han själv upplever det som att familjen njuter extra mycket när han väl är hemma.

Annons

Å andra sidan är han införstådd med att det inte är ett upplägg som håller i det långa loppet – och han hoppas att det kommer en tid då han inte behöver jobba så mycket.

– Det klart, det är inte någon bra långsiktig plan. Men det är inte så vi har tänkt att ha det under en lång tid heller. Utan det här är något som vi kör på något, eller ett par år. Jag tycker inte att vi har tagit någon skada av det, utan vi trivs väldigt bra tillsammans fortfarande, säger Anders Jensen till Hänt.

Charlotte Perrellis ord

Charlotte Perrelli är inte heller helt nöjd med upplägget. Nyligen var Anders Jensen hemma och då var alla glada, men hon vet ju att han snart måste ut i världen igen och jobba.

Annons

– Från alla länder skulle jag säga. Så jag är bara glad när jag får se honom här hemma, och just nu denna vecka är han faktiskt här och barnen är överlyckliga och bara: ”Hurra… pappa är hemma!”, säger artisten till Expressen.

– Det enda jag bryr mig om är att han inte ska jobba ihjäl sig. För hans hälsas skull kan jag i bland känna: ”Hörru, vet du… nu får du tagga ner”. Det händer att jag blir väldigt orolig.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli hoppas Anders Jensen jobbar mindre i framtiden.Jessica Gow/TT

Foto: TT

Annons