Anders Jensens hemliga liv utan Charlotte Perrelli

anders jensen charlotte perrelli

Charlotte Perrellis make Anders Jensen jobbar bland annat som vd och har en hel del gemensamt med sin fru. Här är Anders Jensens hemliga liv utan Charlotte Perrelli!
Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 46, var tidigare gift med Nicola Perrelli och ex-paret fick två barn ihop. Men efter fem år tog det slut och 2009 gick de igenom en skilsmässa.

Tre år senare hittade Charlotte kärleken på nytt, och det var Anders Jensen, 44, som fångade hennes hjärta! 2015 gifte paret sig och numera lever de på många sätt ett drömliv i sin villa på 800 kvadratmeter i Djursholm.

Anders Jensens hemliga liv innan Charlotte Perrelli

Anders Jensen har, liksom sin fru, haft stora karriärframgångar. Han är succédirektören som fått företaget Ryds Bilglas att gå från 250 miljoner till 2 miljarder i omsättning. Dagens Industri rapporterade vid årsskiftet att företaget bara sedan 2017 ökat omsättningen med en miljard kronor – en fördubbling. Anders Jensen kommenterade tillväxten, och sa att lagning av bilglasrutor är en marknad där behovet alltid finns.

– Vår bransch är väldigt okänslig för upp- och nedgångar i konjunkturen. Man får sina stenskott och skador som måste lagas oavsett, sa Anders Jensen i tidningen.

Började som springpojke

Charlotte Perrelli har även sagt att det ligger många års hårt slit och uppoffringar bakom parets höga levnadsstandard.

– Det är inte som att vi har vunnit på lotto eller att någon har testamenterat oss pengar – vi har jobbat oss till där vi sitter i dag. Anders började som springpojke och plockade rutor på ett bilglaslager, för att sedan belåna sig upp över öronen och våga satsa på att starta sitt eget första företag – till att bli ekonomiskt oberoende. Det är klart att det är en chansning, har hon tidigare sagt till Expressen.

Passion och driv är egenskaper som Charlotte Perrelli och Anders Jensen delar.

– Vi har många likheter Anders och jag. Vi har börjat med två händer var, båda kommer från arbetarfamiljer och kände tidigt en dröm om någonting mer. Att det är värt att slita för att nå framgång och offra mycket av sin tid och ungdom.

– Vi har samma tänk, vi drar och lyfter varann, och håller tillbaka. Det är ständigt pågående, och vi trivs väldigt bra ihop eftersom vi kompletterar varandra.

Foto: TT