Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Jensen: Lyxlivet med Charlotte Perrelli i miljonvillan

29 jan, 2021, 19:00 
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen lever ett liv kantat av lyx. I vanliga fall pendlar paret mellan Djursholm och Marbella. Miljonerna gör de av med snabbt.
Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Anders Jensens modiga Facebook-meddelande till Charlotte Perrelli 2012 skulle leda till två barn och flera miljonvillor.

I meddelandet föreslog Anders att de skulle ta en lunch, middag eller drink – och Charlotte gav honom sitt nummer. Det första telefonsamtalet varade i sju timmar.

– Efter en vecka bestämde vi oss för att ta en promenad tillsammans och då förstod jag att han var den rätte för mig, har Charlotte tidigare sagt till Allas.

Charlottes magkänsla tycks ha stämt. 2015 gifte sig paret i det exklusiva slottet Château d’Esclimont i Frankrike.

Året dessförinnan hade de köpt sitt drömhus – en villa för 20 miljoner i Djursholm.

Anders Jensens lyxliv med Charlotte Perrelli

I sin villa på 800 kvadratmeter lever Charlotte och Anders ett privilegierat liv. Här har de både tennisbana, jacuzzi och pool.

När de kan gillar makarna att flyga över till soliga Marbella. Där äger de ytterligare ett lyxboende, och man får inte glömma deras fjällhus i Åre.

Annons

– Jag känner mig extremt lyckligt lottad och jag tänker på det jätteofta. Jag går inte heller och tänker att det kommer vara för evigt, allt kan förändras, har Charlotte sagt till Expressen.

Med coronaviruset har paret fått mer lugn och ro. Annars brukar resorna vara många.

– Det är knasigt att säga, för det här är ju en världstragedi, coronaviruset. Men för oss har det varit lugnare eftersom vi inte har haft den automatiska stressen som blir när man reser på det sättet som vi brukar.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen i Los Angeles, 2012.

Charlotte och Anders unnar inte bara sig själva, de gillar också att skämma bort sina nära och kära. Hösten 2020 köpte paret ett hus med strandtomt till Anders mamma.

Annons

Det jobbar Anders Jensen med – därför har han sina pengar

Charlotte är noggrann med att påpeka att både hon och Anders kämpat för deras höga levnadsstandard.

– Det är inte som att vi har vunnit på lotto eller att någon har testamenterat oss pengar – vi har jobbat oss till där vi sitter i dag, har hon tidigare sagt till Expressen.

– Anders började som springpojke och plockade rutor på ett bilglaslager, för att sedan belåna sig upp över öronen och våga satsa på att starta sitt eget första företag – till att bli ekonomiskt oberoende. Det är klart att det är en chansning.

Anders har mycket riktigt gjort en raketkarriär. 2004 startade han glasmästeriföretaget Samglas. 2012 sålde han bolaget till Ryds bilglas där han senare blev VD.

I december 2017 köpte rikskapitalsbolaget Nordic Capital 90% av aktierna i Ryds bilglas – därefter ökade försäljningen med en miljard på drygt ett år.

"Det här mina vänner är min man. Jag är otroligt stolt över honom. Den utveckling som skett och som han med handfast järnvilja drivit bolaget på är helt enorm. Att öka omsättningen med 1 miljard sedan 2017.....Hatten av!", skrev Charlotte då på Instagram.

Foto: TT

Annons