Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis verkliga relation Suzanne Sjögren

14 mar, 2020, 10:00 
Ellen Myrgård Lindén
charlotte perrellis relation med suzanne sjögren
Charlotte Perrelli och Anders Jensen är i dag lyckligt gifta. Men deras kärleksväg har knappast varit spikrak. Nu berättar paret om den svåra tiden i början av förhållandet.
Annons

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli firar i år 5-årig bröllopsdag med maken Anders Jensen, vd för bilglasexperten Ryds bilglas. Charlotte är otroligt folkkär och hennes kärleksliv har alltid väckt intresse. Inte minst relationen med Anders eftersom den påbörjades när han fortfarande var gift.

I 14 år var Charlotte tillsammans med krögaren Nicola Perrelli. Tillsammans har de sönerna Alessio och Angelo. Några år efter uppbrottet träffade Charlotte Anders, som tog kontakt med henne via Facebook. Romansen blev omedelbart en stor snackis eftersom Anders fortfarande var gift med TV4-profilen Suzanne Sjögren. Makarna låg, vid den här tidpunkten, i skilsmässa med handlingarna hade inte gått igenom än.

Så träffades Charlotte Perrelli och Anders Jensen

I början av relationen med Sveriges största schlagerstjärna ville Anders hålla sig lite i bakgrunden. Men tillslut valde han att kommentera uppbrottet från Suzanne Sjögren och han berättade även hur relationen ser ut i dag.

Annons

– Jag är en till synes ganska vanlig kille men då mitt hjärta har trillat dit på en av våra mest folkkära personer i landet så har även jag nu fått inse hur det är att bli omskriven, skrev han i ett långt inlägg på Charlottes blogg.

charlotte perrelli anders jensen
Charlotte och Anders med barnen Adrian, Alvin och Alessio.

Han passade dessutom på att dementera det påstådda triangeldramat.

– Det finns inga hard feelings inblandat. Charlotte och Suzanne har träffats över en kaffe och båda har bara gott att säga om varandra. Inget som helst drama.

I dag har Charlotte och Anders sönerna Adrian och Alvin tillsammans. Och Anders har även dotter Izabella från sitt förra äktenskap med Suzanne Sjögren. När Izabella var 2,5 år drabbades hon av leukemi och Charlotte fanns vid hans sida som stöd. I säsongspremiären av Tillsammans med Strömstedt, med Jenny och Niklas Strömstedt, berättar de om den svåra tiden.

Annons

Anders Jensen blev personlig i Tillsammans med Strömstedts

– Jag förstår frågan för ärren sitter ju kvar och kanske oron. Det är jättetungt, säger Anders i programmet och har svårt att hålla tårarna tillbaka. Han fortsätter:

– Det var en jäkligt tuff period att gå igenom. Det var ett par månader där man bodde på sjukhuset och man reagerar så olika i det där. Till början så svartnar ju världen när man får beskedet. Det är ungefär som att dö när man får det. Man är konstant orolig, säger Ander Jensen.

I dag är Izabella friskförklarad sedan sju år. Hon bor hos Charlotte och Anders på halvtid och för några år sedan fick schlagerdrottningen en fråga på sin blogg som handlade om varför Izabella aldrig syntes på några av hennes bilder.

– Jo, självklart. Hon är här lika mycket som hos sin mamma, men jag har valt att inte blogga om henne för respekt till hennes mamma. Det är faktiskt inte “min” dotter, svarade Charlotte då.

Annons

För två år sedan tog Charlotte och Anders med sig hela familjen, inklusive Izabella, på en lyxkryssning i Karibien och då kommenterade Suzanne bilden på dottern.

“Känslan när man får en bild på sin dotter som är på semester med sin pappas familj och hon ser ut att ha blivit fyra år äldre”, skrev hon under en av bilderna. Med andra ord – no hard feelings mellan kvinnorna.

suzanne sjögren
Suzanne Sjögren är i dag gift med Pontus Westergren, prinsessan Madeleines expojkvän.

I dag är Suzanne gift med den tidigare landslagsryttaren Pontus Westergren, som i sin tur varit tillsammans med ingen mindre än prinsessan Madeleine.

Foto: TT

Annons