Anders Jensen väljer att kommentera händelsen med Perrellis mamma – hände på resan

21 apr, 2023, 15:30 

Anders Jensen väljer nu att kommentera händelsen på lyxsemestern.

Annons

Bland pudervita sandstränder, kristallklart vatten, färgrika korallrev, blågröna laguner, svajande palmer och ett tropiskt klimat har Charlotte Perrelli och Anders Jensen levt i ett soligt paradis.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Maldivernas skönhet har även erbjudit ett bekvämt boende i form av fyra sovrum, en egen pool, öppningsbart tak för stjärnskådning och en rutschkana som går rätt ner i lagunen.

Resan har dokumenterats flitigt på Instagram. Både Charlotte och Anders har visat upp tiden i det soliga paradiset, med utomhusbio under stjärnklar himmel, lyxfrukostar och härligt familjehäng.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen gillar att hitta på lyxiga beslut tillsammans.

Charlotte Perrellis lyxgåva till sin mamma

Recept.se Nyhetsbrev

Även Charlotte Perrellis föräldrar har synts till på Maldiverna. Det är kanske inte så konstigt, då resan var en present till Charlottes mamma som firar hela 70 år på jorden!

Annons

”Mamma fyller 70 så vi bokade detta för längesedan och hon fick det i present”, skriver Charlotte Perrelli i ett sms till Expressen .

Men för att ta del av ett paradis av den här kalibern måste man hosta upp lite pengar. Enligt tidningen kostar lyxvillan i nuläget en halv miljon kronor per natt.

Anders Jensens kommentar

Med andra ord kan man konstatera att Anders Jensen och Charlotte Perrelli slagit på stora trumman för att anordna 70-årsfirandet. Men det var värt alla pengar, enligt Charlotte.

”Att få ha med er på dessa resor… så otroligt mysigt och roligt! Ni är så fina och fantastiska. Vilken tur jag hade i livets lotteri”, skriver hon på Instagram.

Även Anders Jensen har nu skickat med en födelsedagshälsning till sin kära svärmor. I ett inlägg på Instastory skriver han:

”Stort grattis på födelsedagen kära svärmor”.

Så fint att alla kommer överens!

Anders Jensen
Anders Jensen grattar sin kära svärmor på 70-årsdagen.

Foto: TT

Annons
Annons