Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Jensens beslut för dottern Izabella – därför flyger han hem direkt

02 feb, 2024, 07:00 
Anders Jensen kommenterar nu själv händelsen med dottern Izabella.
Annons

Anders Jensen lever ett lyckligt lyxliv med paradisställen i Djursholm, Åre och Marbella. För några månader sedan bestämde han och hustrun Charlotte Perrelli sig för att byta bas och flytta permanent till Spanien.

Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

Parets gemensamma barn, Alvin och Adrian, har följt med och går numer i brittiska skola. Charlotte har i sin tur försökt lära sig spanska och ägnar dagarna åt att försöka anpassa sig till familjens nya vardag.

Tvingas pendla för att träffa dottern

Samtidigt har Anders kvar livet i Sverige och han har dottern Izabella från ett tidigare förhållande. Hon bor dessutom kvar i Sverige för att avsluta sin skolgång, vilket innebär att Anders måste pendla en hel del för att lösa familjelivet.

Annons

– Ja, jag flyter lite. Jag flaxar lite runtom Europa. Jag jobbar ju ganska mycket i Europa fortfarande och sen har jag en dotter i Sverige så det blir naturligt att jag flaxar lite, sa han när han gästade Hellenius Hörna förra året.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli i Hellenius Hörna
Anders Jensen och Charlotte Perrelli berättade öppenhjärtligt om nya familjelivet i Spanien i Hellenius Hörna förra året.Karin Törnblom/TT

Så påverkas Izabella av flytten

Även för Izabella har Anders flytt inneburit en del förändringar. Hon kan exempelvis inte träffa Charlotte Perrelli och bröderna Alvin och Adrian lika frekvent som tidigare.

– Jag är ju i Sverige varannan, var tredje vecka ungefär, så hon träffar mig i princip lika mycket som innan. Men däremot så träffar hon inte Charlotte och bröderna lika mycket. De saknar hon naturligtvis, har Anders sagt till Hänt.

Annons
Izabella och Anders Jensen
Anders Jensen med dottern Izabella.Hans Shimoda/TT

Anders hemma för att stötta Izabella

Ja, trots att Anders numer bor i Spanien ser han till att vara på plats när Izabella ska fatta viktiga livsbeslut. I ett inlägg på Instagram berättar han att han är hemma i Sverige för att stötta dottern, när hon nu ska välja ny skola.

”Direkt från flyget till dagens viktigaste möte. Att titta på presumtiva gymnasieskolor med Izabella”, skriver Anders Jensen.

Anders Jensen och Izabella
Anders Jensen är hemma i Sverige för att stötta dottern Izabella.

Foto: TT/Instagram

Annons