Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Jensens galna köp – för 790 miljoner

31 mar, 2022, 20:00 

Charlotte Perrellis make har gjort en riktigt dyr affär!

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Att schlagerstjärnan Charlotte Perrelli, 47, och maken Anders Jensen, 45, lever ett riktigt lyxliv, är det nog få som har missat.

På sociala medier får vi följa parets liv i deras tre lyxbostäder. De äger nämligen ett 800 kvadratmeter stort hus i Djursholm, en 745 kvadratmeter stor lyxvilla i soliga Marbella, och dessutom ett maffigt fritidshus i Åre.

Paret har med andra ord lagt många miljoner på sina bostäder. Och nu har ännu en mångmiljonaffär gått igenom – dock inte en fastighet denna gång.

Anders Jensens galna köp – för 790 miljoner

I veckan stod det nämligen klart att Anders Jensens bilglasbolag Cary Group köper det brittiska bolaget Charles Pugh Holdings – för hela 790 miljoner kronor, vilket Dagens Industri har rapporterat om.

Annons

"Förvärvet är ett viktigt steg i att stärka marknadspositionen i Storbritannien och att möjliggöra synergier tillsammans med Cary Groups befintliga brittiska verksamhet", skriver bolaget på hemsidan.

På Facebook beskriver Anders själv känslorna kring den stora affären:

"Att köpa företag är alltid speciellt, framförallt att köpa familjebolag då det är så mycket känslor involverat. Att köpa företag i 4:e generationen, grundat 1917 är väldigt speciellt", skriver han och förklarar att det varit en lång process.

Men nu är köpet alltså genomfört – vilket förstås är mycket spännande för Anders och Charlotte!

Charlotte Perrelli med maken Anders Jensen
Nu har Charlotte och Anders verkligen anledning att fira!
Annons