Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Jensens ord om dottern Izabella – får knappt träffa Charlotte: ”Saknar”

14 dec, 2023, 20:38 

Anders Jensen berättar nu själv om familjesituationen.

Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har aldrig gjort någon hemlighet av att de uppskattar ett liv i lyx. Det lyxlivet gillar de att ägna sig åt i spanska Marbella och därför har de nu sett till att flytta dit.

5 saker du inte visste om Anders JensenBrand logo
5 saker du inte visste om Anders Jensen

Barnen Alvin och Adrian har börjat brittisk skola i landet, medan Charlotte ägnar dagarna åt att lära sig spanska och bli bättre på att kommunicera i den nya soliga vardagen.

”Det är lite att sätta sig in i när man på riktigt ska bo i ett annat land. Språket. Puh. Det för ta sin tid, men är ju ett stort projekt, har Charlotte Perrelli skrivit på sin blogg.

Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli trivs i Spanien. Här visar hon upp lyckan genom att titta fram i det soliga klimatet.

Anders ord om dottern Izabella

Samtidigt finns livet i Sverige kvar. Både Charlotte och Anders arbetar en del i sitt tidigare hemland, vilket gör att de tvingas till en del resande mellan de olika länderna.

Annons

Anders har dessutom dottern Izabella från ett tidigare förhållande. Hon bor kvar i Sverige för att avsluta sin skolgån och för att han ska kunna träffa henne så måste han se till att flyga runt en del, berättar han i Hellenius hörna.

– Ja, jag flyter lite. Jag flaxar lite runtom Europa. Jag jobbar ju ganska mycket i Europa fortfarande och sen har jag en dotter i Sverige så det blir naturligt att jag flaxar lite.

Anders Jensen
Anders Jensen säger att han måste ”flaxa runt en del” för att kunna sköta jobbet och träffa dottern Izabella.

Dottern får knappt träffa Charlotte

För Izabellas del blir det att hon inte kan träffa bröderna Alvin och Adrian lika ofta som förut. Inte heller får hon träffa Charlotte i samma utsträckning som tidigare.

– Hon saknar ju... Hon träffar inte sina bröder lika ofta som tidigare så det saknar hon, men annars så går det väldigt bra. Vi har ju levt med en varann veckas- upplägg länge så hon är ju van vid det, och det är ingen stor grej för henne, säger Anders Jensen till Hänt och fortsätter:

– Jag är ju i Sverige varannan, var tredje vecka ungefär, så hon träffar mig i princip lika mycket som innan. Men däremot så träffar hon inte Charlotte och bröderna lika mycket. De saknar hon naturligtvis.

Foto: TT

Annons