Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Jensens problem med Charlotte Perrelli – vill sälja villan i Spanien

25 okt, 2023, 17:30 

Anders Jensen och Charlotte Perrelli får inte sin spanska villa såld.

Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har i flera år provat på livet i Spanien. De har blivit så förälskade i landet att de nu bestämt sig för att flytta dit permanent och ha sin bas därifrån.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Strax innan hade de bestämt sig för att sälja sin tidigare lyxvilla och köpa en ännu lyxigare. Charlotte berättade att beslutet grundade sig i den växande familjen och att alla behövde få plats.

”Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla. Denna gång blir det skräddarsytt för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det”, skrev Charlotte på sin blogg.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen.

Charlottes lycka: ”Fler än vi som föll pladask”

Den tidigare villan verkade ha sålts direkt. Enligt Hemnytt såldes fastigheten för hela 70 miljoner kronor, vilket innebar en vinst på cirka 20 miljoner kronor för Charlotte och Anders.

Annons

Charlotte Perrelli var heller inte sen med att uttrycka sin lycka efter att den tidigare lyxvillan blivit såld. Samtidigt var det lite vemodigt då familjen skaffat sig fina minnen under tiden.

“SOLD…. Vi har några månader kvar att tillbringa här men sedan lämnar vi över nycklarna till nästa ägare. Som vi har njutit av detta ställe. Hela familjen och släkten. Tack Oak Valley för allt…. Nu väntar nya äventyr. Efter bara tre visningar…. Fler än vi som föll pladask för detta ställe”, skrev Charlotte.

Stora förvirringen – huset fortfarande till salu

Men nu verkar det som att Charlotte och Anders ropade ”hej” lite väl tidigt. Villan tycks inte ha blivit såld och på Instagram har Anders lagt upp ett inlägg där han skriver: ”Funderar du på hus i Marbella? Nu är vårt hus till salu”.

I kommentarsfältet är det många som är förbryllade och undrar varför Anders lägger upp ett hus som redan ska vara sålt. Men faktum är att affären aldrig gick igenom, förklarar han.

”Det trodde vi också men vid överlåtelsen så hade ”köparens” ekonomiska förutsättningar förändrats och de kunde inte fullfölja”, skriver Anders Jensen i en kommentar.

Foto: TT/Instagram

Annons